- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Има достатъчно ботаташки синчета и щерки, които си живеят доста добре с парите на мама и тате.
Тези които имат пари, не мрънкат че ги харесват заради това, а просто се наслаждават и въртят бройките!
Логиката ти е уникална - не разбираш кое е причината и кое е следствието.
Точно за това, всички жени искат да спят с едни и същи мъже. И после защо им изневерявал?!
Търсене и предлагане - също както жената зарязва мъжа, когато се появи някой по-готин/богат, по същата причина богаташът зарязва предишната, когато се появи някоя по-сексапилна и млада.
Тори изобщо не е материалистка! Чудно ми е защо е зарязала Туркса и с какво я е привлякъл новият
. Сигурно Турксът е станал скучен, а новият сигурно има страхатно чувство за хамър:
На жените много повече им пука не какво ще кажат семейството или съседите, а приятелките им!
грозен аре да разискаш един казус моля т.
1. Много ми е интересно ако сега се пръкнеш с пари, какво ще правиш с тях, би ли описал.
2. Също така били описал и в най-малкия детайл как ще си намериш или как ще заговориш жена и как ще я накараш да стои до теб при условие че имаш пари. Както казах опиши си го в детайли, от самото начало и от самото запознанство, също така и репликите ти ако си си сънувал такъв сценарий (а съм сигурен че го сънуваш всеки ден та..) би ли обяснил?
Да ти дам насока, примерно - ставам от новото си легло, обувам супер скъпите си чорапи, мия си зъбите със супер скъпата си четка (ако ги миеш), отивам да нагледам новия бизнес, срещам мацка на пътя .........................? отивам в диското, слизам от колата си модел 2017г, влизам в дискотеката (сам?) и ............................? или там както си го представяш един ден като новоизлюпил се ЛОТО милионер
Последно редактирано от LoadRunner : 05-25-2017 на 18:03
сваля те ;р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нали..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
приятелството ми с една много добра моя приятелка май се разпада и ми се реве
бях споменала че съм се напила
е, бях заедно с тази приятелка, която също беше пияна
след товя бяхме у тях и така нататък
и днес тя ми каза че има нещо към мен
еми майната му
ама тя ме черпи
посреща ме, изпраща ме, отваря ми вратата от известно време
и аз си викам "всичко е наред, просто е мила"
лол
може и наистина да съм мн наивна
^ Ти не беше ли обратна? Какъв е проблемът, че някоя те харесва?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...D0%B8!/page132
темата те зове
две шунди не могат да се сношават
иска им се, ама няма как
не съм обратна
не съм и толкова влюбчива че да имам чувства към всяко момче/момиче, което ми се изпречи на пътя
лол
ми тя темата е точно за снимките поствани от потребителите
не е 'дайде снимки на някви абитуриентки'
дай няколко в профил хехех
Да, знам, но съм само аз тази година и ще си спамя сама.Всъщност и зайчето, но тя вече не влиза.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net...0f&oe=59E82A26 Ето го най-готиния съфорумник (след любовта, разбира се). <3
ПС: Зайчето е била много красива.
това на главата ти не си подхожда с никоя останала част от тоалета ти или поне с грима трябваше, не знам, някак си не се връзва, иначе на цялата визия да, ама то има един момент, че всяка част е нужно да се съчетава с друга
но ти е хубава роклята и добре ти стои, дори и със силиконови подплънки
може би, ако беше ходила на плаж и да почернееш, по-тъмния цвят май щеше да върви повече с това червено
Последно редактирано от papugai : 05-25-2017 на 19:51
не съм с подплънки, има вграден сутиен роклята и нещо не ми харесва че си личи, но това да ѝ е кусура, страхотна е!
А диадемата си отива адски много, ти не разбираш. ;д
На тази снимка не се харесвам много, но важното е, че с Иван съвсем случайно се засякохме и така ми започна бала, с най-хубавата случайна среща! <3
За тена - да...Аз си мислех да отида на солариум, но с тази операция ме хвана страх...
диадемата си отива, но е нужно още някоя част, с която да се съчетава, по минимум две са задължителни
защо не махна тоя вградения сутиен, верно се вижда някъв ръб, а не е като да нямаш цици и да ти трябва друго помощно средство
не знам за операцията ти, ама лежането не вярвам да вреди някак, нали има и разни бронзанти
наистина роклята е в тъмно червено, кожата ти е страшно бяла и контрастира
Защото не седи добре без сутиен. На сватбата примерно бях без и беше доста кофти, после като гледах снимките ми беше лошо...:Х
За диадемата - ако бях взела още нещо с такива камъни, например големи, тежки обеци, щеше да стане много кичозно, затова обеците ми са едно малко червено камъче. По принцип беше измислено да се виждат, но в последния момент се обърка прическата и...
Тенът не мисля, че е чак толкова зле, на някои снимки (които са със светкавица) много си личи, знам, че можеше по-добре, но аз съм доволна, мисля, че това е важното.
ем, значи тиарата не е била самотна, тва имах предвид, няма значение, че обиците са били малки, щом са с камъни и те
хмх, ще търся снимките от сватбата хехехе щом си без
но тия рокли стоят най-добре на голо, иначе очертават всяко бельо и нямат общо с гръцките, каквата по принцип ти е била целта
аз не харесвам хора с много бяла кожа, възприемам ги като болни, може и за тва така да настоявам да се печеш