- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Благодаря, съншайн <3
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Кумеееееееееее.
Тия застрахователи ми свалиха кожата бе..
Взехме още една а6ца в нас, че с баща ми да си ги въртим двете, само че тая е по нова година и пак на мое име я регистрирахме... Е ся лошо ми стана, верно че съм на 22 ама.. ми се еба майката.. прилоша ми.. Бахти кожодерите..
Днес сутринта беше странно ;д![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Правим си сметка да ходим на командировка заедно, защото 6 проекта имаме заедно
Вс точно
И изведнъж рязко клиентския проджект мениджър решава да дойде
#обратно в 7ми клас
#няма любов
#писнА ми
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
понеже си фенче на конспирациите
https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0...83-249204.html
Майка му стара, пак си ударих шибания пръст, че и на същия крак като предния път. Явно наистина пречи. Псувам и ми се гушка от болка ама поне тоя път не е натрошен като преди. И шибания лед, макар да знам, че помага, щото уча баш-баш тва, само ме тормози и боли още повече. Пък имах планове да изляза на разходка.![]()
квак
ай фил ю
при мен пък има 30% вероятност да спя сама през юли
добра почивка ще се получи :Д
ще мога да си каня гости
но няма кой да дойде :с
само с една приятелка съм се уговорила да се видим, но ще е в междинен град, понеже не сме мн близо иначе
(не че ако не спя сама няма да правя пак каквото си искам по цял ден, но друго си е да съм си като досега)
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
днеска много жега и много душно
във фитнеса едва се дишаше, но се получи добра тренировка
САМО ЛЕВСКИ!
Мисля, че вече бях споменавала, че успях да се изляза сама от дупката, в която бях попаднала, дори неприязънта ми към моторите не само отшумя, но се превърна в огромно желание да се кача. Въпреки това се опасявах, че ще получа някой емоционален срив, все пак моторът е същия модел и няма как да не го свържа със събитията. Естествено, мислих за това, но адреналинът бързо замести всякакви мрачни чувства. Преди да тръгнем даже ме успокояваха, че няма да карат бързо, ако има проблем да кажа, че не е задължително да го правя и не знам си какво още. Но аз бях твърдо решена и готова да се кача за първи път на мотор. Изживяването е уникално! Направо полудях от кеф, нямам търпение да се кача пак. И приятелчето е очаровано от мен, очаквал да ме е шубе и е много доволен, че ми е харесало толкова много. Единствено съм разочарована, че не можах да си сваля каската готино като адашката в рекламата на "Бензин", за моя идиотски начин се изисква специален талант все пак.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ок, защо ми трябваше да се правя женствена и да обувам неудобни обувки, когато знам, че ще хвърча цял ден напред-назад. Никога повече няма да изневеря на любимите ми конвърс <3. И започнах да се филмирам, защото ми стана трудно да се напъхам в дрехите, които обличах последно. Вярно е, че са хс, но искам да си остана хс, мамка му. Видяхме се. В някои моменти исках да му кажа да се шиба, на други на мен ми идеше да се шибна, в трети пък той да ме шиба. Котакоа. Пък двама хлапаци, които сигурно още на училище не ходят, се движеха след мен с колелата си и се опитваха да ме свалят. Първо ми беше смешно и това явно ги окуражи, но след като не се отлепиха от мен и ме досрамя от минувачите им изръмжах да се разкарат и... ме погледнаха стреснато;уплашено... стана ми гузно, НО.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House