Първоначално написано от inewton Не се продавам, а си търся обезщетението. Същата работа. Не знаех, че си толкова евтин.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Същата работа. Не знаех, че си толкова евтин. Скромен човек съм. Готов съм и на символична сума (като 30 лева). Не искам да ти създавам затруднения.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Скромен човек съм. Готов съм и на символична сума (като 30 лева). Не искам да ти създавам затруднения. За 30 сребърника може да те купи човек значи.
Първоначално написано от dreamwalker За 30 сребърника може да те купи човек значи. Зависи за какво. Аз и за без пари бих се продал ако е за нещо, което ми е интересно.
Първоначално написано от inewton Зависи за какво. Аз и за без пари бих се продал ако е за нещо, което ми е интересно. И аз бих участвала в разкопки, но не искат да ме вземат.
Първоначално написано от dreamwalker И аз бих участвала в разкопки, но не искат да ме вземат. То и аз бих служил в Света Неделя, но не искат да ме вземат. Защото нямам жена.
Първоначално написано от inewton То и аз бих служил в Света Неделя, но не искат да ме вземат. Защото нямам жена. А мен не искат да ме вземат, защото им трябвали хора над 70 кила. Може да платиш на някоя да се преструва.
Правила