Да
Не
Първоначално написано от dreamwalker Много си ограничен. Светата Църква е eдна, както се казва в Цариградския символ на вярата.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Светата Църква е eдна, както се казва в Цариградския символ на вярата. Аха.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Аха. Да. И това има потвърждение и в Новия Завет, така че идвай докато е време.
Първоначално написано от inewton Да. И това има потвърждение и в Новия Завет, така че идвай докато е време. Знаеш, че имам различно мнение по този въпрос.
Първоначално написано от dreamwalker Знаеш, че имам различно мнение по този въпрос. То всеки може да си има мнение, но истината е само една.
Първоначално написано от inewton То всеки може да си има мнение, но истината е само една. Именно. ;д
Първоначално написано от dreamwalker Именно. ;д Да, именно. Не знам защо не искаш да приемеш, че мнението ти не струва колкото на хора, който са се занимавали с това 2000 години.
Правила