Да
Не
Първоначално написано от inewton То всеки може да си има мнение, но истината е само една. Именно. ;д
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Именно. ;д Да, именно. Не знам защо не искаш да приемеш, че мнението ти не струва колкото на хора, който са се занимавали с това 2000 години.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Да, именно. Не знам защо не искаш да приемеш, че мнението ти не струва колкото на хора, който са се занимавали с това 2000 години. Доста повече от 2000.
Първоначално написано от dreamwalker Доста повече от 2000. Зависи в каква система мериш годините, ама по общоприетата са 2000.
Първоначално написано от inewton Зависи в каква система мериш годините, ама по общоприетата са 2000. не ми благодарете
Първоначално написано от papugai не ми благодарете Аз ще съм бунтар и ще ти благодаря.
Първоначално написано от dreamwalker Аз ще съм бунтар и ще ти благодаря. не съм ти позволил да си бунтар ходи на парад и там бъди
Правила