Да
Не
Първоначално написано от inewton Разликата му с Нютон е, че Нютон не залита по ереси (сиреч протестантизъм и римокатолицизъм). em, щом разликата между вас не е, че ония е напълно изперкал и е така от 30 години
Първоначално написано от papugai em, щом разликата между вас не е, че ония е напълно изперкал и е така от 30 години За това нищо не мога да претендирам.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton За това нищо не мога да претендирам. тва заради църквата, тя ви забранява да съдите може да е луд, ама нали е от нашите
Първоначално написано от papugai тва заради църквата, тя ви забранява да съдите може да е луд, ама нали е от нашите Не само църквата, а и Господ го забранява. Ама това в случая не важи, себе си мога да съдя.
Първоначално написано от inewton Не само църквата, а и Господ го забранява. Ама това в случая не важи, себе си мога да съдя. църквата може да го забранявам ама не ми слагай думи в устата на мен не ми пука, оправяйте се
Първоначално написано от papugai църквата може да го забранявам ама не ми слагай думи в устата на мен не ми пука, оправяйте се Богохулничеството е тежък грях.
Първоначално написано от inewton Богохулничеството е тежък грях. знам, но на мен още не ми пука вие си дробите, аз след това само меря
Първоначално написано от papugai тва заради църквата, тя ви забранява да съдите може да е луд, ама нали е от нашите Не е луд, аз го харесвам, значи не е луд.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от papugai em, щом разликата между вас не е, че ония е напълно изперкал и е така от 30 години А разликата между теб и брат ти.
Правила