- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Какъв е този шум на улицата, Джон?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Джон?
- Никой, сър.
- Тогава защо крещят?
- Шампоани, сър. . .
Цензурирано.
Последно редактирано от Indistinct : 06-10-2017 на 16:53
Не съм видял че става въпрос за бебе. То и без това нищо не разбира, така че е все тая какво ще му подарите. По-важно е родителите му да оценят подаръка (не че има голямо значение). И пак според мен по-добре да подарите играчка, а не някаква тъпа завивка.
Какво разбираш под "черен пазар"?
Какво по-точно те интересува да купиш?
Гледам си walkgrouht тия дни на една игра казваща се Live is strange. И въпреки, че си я гледам само като филм, историята и ме грабна.
На който му се играе игра тип Ефекта на пеперудата, може да я подхваща.
Само дето в историята главната роля е заета не от момче/мъж, а от 18 годишна колежанка фотографка предотврятаваща убийството на най-добрата си приятелка, тръгваща по следите на мистериозно изчезнала 19 годишна колежанка от същото училище най-добра приятелка на нейната приятелка и остановяваща,че има умението да връща по-малко назад времето, а чрез нейни снимки да се връща и много по назад в миналото и да променя силно настоящето.
Последно редактирано от Niakoitam : 06-10-2017 на 17:19
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
https://www.youtube.com/channel/UCP5...hannel=NoThxTV
Ето тоз пичага ги е играл споменатите от мен и НякойНякъде игри.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Мамицата им на сбърканите педали. Половин час висях в автобуса докато им мине шествието на греха.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Аз напоследък следя в youtube игри дето ги представя един бг потребител наричащ се shado
Ами тази игра всъщност има PC версия и аз нея гледам. Там докъдето съм стигнал вече на 25ти от 28 епизода нещата с временните нишки яко се объркаха. Тя е епизодична попринцип. 5 различни епизода с различни заглавия излизали през месец, два.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
На бажени Августин не му е харесвало и е оставил греха. Може и в днешно време да се намерят такива.
Ами, не е библейско да пътуваш един час 7 километра. Иначе да правят каквото искат.
Те сами отговарят за себе си. А малка част от духовенството е такава. Ама не знам защо мен ме замесваш в гей скандалите на църквата. Аз в момента не съм клирик.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Съмнително е дали е малка част. Като нищо ще се окаже, че това е съсловието с най-голям процент гейове. Все тая какъв си, от тяхната порода си ;д.
You're tryin' to be different, that makes you no different
почнах да играя видео игри пак и почна да ми става пак мн яко и да не ми пука