.
Отговор в тема
Страница 27 от 451 ПървиПърви ... 172324252627282930313777127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 11257
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Аз мисля, че Индистинкт я е хакнала. ;Д

Шуши, не пита ли ти оня ден за вратовръзка? Някой да ти каза "където продават такива, бахти тъпия въпрос"?
    аз като попитах за вратовръзката имаше изисквания - не ми се дават Х пари и ми трябва до Х време, за да отпаднат обичайните магазини, където е над тези Х пари и да отпаднат онлайн магазините. Визирах нещо изшанено за вратовръзки

ти питаш за нещо цифрата стандартно. Имаме мол на всеки километър, wtf. Във всеки H&M сигурно има, ако не там, то в New Yorker, там е пълно с такива white trash тип дрешки.

Уайкикито също може да има неш такова, кенвело/теранова, ако още го има :Д, кропп?

Буквално влизаш в някой мол и воала.

освен ако не искаш някви немолски магазини, които са из София, тогава е друго и много по-трудоемко.

Имам наблюдението, че Парадайс е най-зареден, в Ринг не съм ходил, щот транспорта е кофти. В Парадайса има метро, буквално.
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    почнах да играя видео игри пак и почна да ми става пак мн яко и да не ми пука
    Има много начин да запълним емоционалните си празноти едни го правят с игри, други с ядене, някои с алкохол, цигари, наркотици, гледане на безброй много филми и сериали и т.н. но в крайна сметка с това не решаваме проблема, а само бягаме от него!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Чудя се дали да не си купя билет за The Kooks в Милано през ноември... сама на концерт в чужбината ще е нещо ново :Д

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Мамицата им на сбърканите педали. Половин час висях в автобуса докато им мине шествието на греха.
    Защо не излезе да ги анатемосаш?
    Къде ти е духовната съвест?!
    А ти пък какво си правил на същото място по същото време?
    сл0чайноС?
    не мислА!
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Да не ти пълнят и на теб задника с любов? Съмнителен си ;д.
    Той може и да е съмнителен, но поне за теб съмнение няма !
    почнах да играя видео игри пак и почна да ми става пак мн яко и да не ми пука
    Аз съм така отдавна .
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    ...гледане на безброй много филми и сериали и т.н.
    Като Дейтунара !
    ...в крайна сметка с това не решаваме проблема, а само бягаме от него!
    По принцип си прав, но когато проблемът е нерешим, не остава друго освен да се правим че го няма .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    По принцип си прав, но когато проблемът е нерешим, не остава друго освен да се правим че го няма .
    Когато един проблем има решения няма причина да се ядосваме, защото проблемът е решим, ако един проблем няма решение пак няма смисъл да се ядосваме, защото няма така или иначе как да го решим!

Имам " лека " форма на депресия, заради болката която ми причини бившата когато ме заряза преди 3 месеца, адски ме боли, защото мислех и се надявах, че тя ще бъде завинаги с мен и че ще остареем заедно ( знам наивно е ).Бяхме заедно 1 година и спомените, които създадохме ме белязаха завинаги, защото тя беше от ежедневието ми, тя беше смисъла ми да ставам сутрин, тя ме зареждаше с любов и щастие, всичко което някога съм искал, а сега съм потънал в самота и нищо не може да запълни дупката в сърцето и душата ми.Състоянието в което съм в момента не го пожелавам на никого, защото може би и ще си посегнат на живота, което е безкрайно глупаво и не спира да боли. )

Мега фен Аватара на divergent
    Работата е адски 50 на 50. Има вариант утре да отида в София и цял ден да трябва да се шляя сама, понеже не е сигурно, че ще успеем да се видим. Ама ако не отида изобщо, тогава шансът е нулев. Въпросът е струва ли си да заложа на тези 50 процента с риск да се прецакам, или да не рискувам нищо и да се прецакам още отсега.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Шляй се с някой съфорумник.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на RiB
    Има много начин да запълним емоционалните си празноти едни го правят с игри, други с ядене, някои с алкохол, цигари, наркотици, гледане на безброй много филми и сериали и т.н. но в крайна сметка с това не решаваме проблема, а само бягаме от него!
    братле... какъв проблем? аз не бягам от проблеми, защото нямам такива. Просто си живея живота... защо трябва да се обвързвам, след като ми дава повече отрицателни емоции, отколкото хубави? по-добре сам, отколкото някаква си поредна да ми разбива сърцето, щото съм искрен и честен към нея. :3

п.с. дося бях с едно бро и чоплехме яко семки... заредих колата догоре и айляк вече... почнах да правя пак клипове, така че всичко е чук, сега остана да почнат да ме гледат повече от САЩ и нещата съвсем ще се завържат... и вляза ли в тая схема... ще съм много щастлив!
    Последно редактирано от RiB : 06-10-2017 на 23:57

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    аз като попитах за вратовръзката имаше изисквания - не ми се дават Х пари и ми трябва до Х време, за да отпаднат обичайните магазини, където е над тези Х пари и да отпаднат онлайн магазините. Визирах нещо изшанено за вратовръзки

ти питаш за нещо цифрата стандартно. Имаме мол на всеки километър, wtf. Във всеки H&M сигурно има, ако не там, то в New Yorker, там е пълно с такива white trash тип дрешки.

Уайкикито също може да има неш такова, кенвело/теранова, ако още го има :Д, кропп?

Буквално влизаш в някой мол и воала.

освен ако не искаш някви немолски магазини, които са из София, тогава е друго и много по-трудоемко.

Имам наблюдението, че Парадайс е най-зареден, в Ринг не съм ходил, щот транспорта е кофти. В Парадайса има метро, буквално.
    Опитай да влезеш в сайта на молските магазини, да напишеш "къси панталони с висока талия" и виж какви боклуци излизат.

Сигурен съм, че късите панталонки с висока талия са мечтата на Ракши.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tori
    Мъничко ми поотмина беса от снощи със малко домашно ретро-чалга парти. Кофти вкуса в устата и обидата още стоят, но ще го говорим, когато се видим. Щото това няма да продължава постоянно, няма да го позволя.
    Готова съм за утре, така мисля. Утре чакам и потвърждение, че болния е оздравял и всичко му е в ред вече.
    Най-добрата ми аверка е шматка и ми нахареса 5000 хиляди неща във фейсбук и после накоментира още толкова работи. Момчетата и те скоро ще си идват. Така, де - единия скоро, другия малко по-късно обаче си идват вече. :ддд Лятото започва да придобива някакви яки очертания и ще е фън, така мисля.
    квак

Мега фен Аватара на NomNomNom
    успях да напълня 8-9Г рам с простотии
    на служебния само толкова пълня от браузер, визио, ексел, уърд, скайп и аутлуук
    а единственото нещо, което ми трябва, за да си върша работата, само по себе си е по-леко от 1MB :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

аз имам съвсем различно мнение за теб и грозния, спрямо повечето във форума май

т.е., това което каза, е право в целта :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Сигурен съм, че късите панталонки с висока талия са мечтата на Ракши.
    ahahahah, да :Д

представи си ме в такива ахахахах, ако изобщо правят моя размер
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Супер фен Аватара на RiB
    излизам чао

Отново губя твърде много време с хора, които не го заслужават. Сам си се чудя защо го правя.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    представи си ме в такива ахахахах, ако изобщо правят моя размер
    би било твърде перверзно.
    а даже нямам идея как изглеждаш. ;]
    Последно редактирано от DarkTemplar : 06-11-2017 на 12:34
    Welcome to the Jungle...

Хора..помощ!
    Харесвам момче,което ме иска и ме използва само за секс,знам,че повечето от вас ще кажат да го зарежа,но не мога!Обичам го много и не искам да го загубя..много съм влюбена.И ето то и проблема ми..въпросът е там,че в момента той си има приятелка, с която изглежда видимо щастлив..ние с него имаме доста спомени,които са непосилни за мен да забравя..цял ден съм вкъщи,слушам балади,гледам тъжни филми и чакам да се сети за мен..,но знам,че това няма как да стане докато си има приятелка..не,въобще не искам сериозна връзка..искам го просто за себе си..не да сме заедно,да е мой..и да го знае..моля ви,посъветвайте ме какво да правя..чувствам се ужасно..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Когато един проблем има решения няма причина да се ядосваме, защото проблемът е решим, ако един проблем няма решение пак няма смисъл да се ядосваме, защото няма така или иначе как да го решим!
    99% от проблемите се решават с пари !
    Цитирай Първоначално написано от uRAGE Виж мнението
    Имам " лека " форма на депресия, заради болката която ми причини бившата когато ме заряза преди 3 месеца...
    3 месеца и още мислиш за някакъв парцал - ти не си добре !
    Необвързващ секс със случайни жени (ако ти връзват), ще ти се отрази добре. Така ще ти мине най-бързо, клин клин избива !
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Работата е адски 50 на 50. Има вариант утре да отида в София и цял ден да трябва да се шляя сама, понеже не е сигурно, че ще успеем да се видим. Ама ако не отида изобщо, тогава шансът е нулев. Въпросът е струва ли си да заложа на тези 50 процента с риск да се прецакам, или да не рискувам нищо и да се прецакам още отсега.
    Като си хлътнала и на край света би отишла, дори да не си му важна .
    Тъкмо ще разбереш как се чувства Дейтунар !
    братле... какъв проблем? аз не бягам от проблеми, защото нямам такива. Просто си живея живота...
    Добър опит за самозаблуждение!
    защо трябва да се обвързвам, след като ми дава повече отрицателни емоции, отколкото хубави?
    Защото не можем да живеем сами пък си трябва и секс. Особено ако не си свикнал, до няколко месеца ще си превъртял !
    по-добре сам, отколкото някаква си поредна да ми разбива сърцето, щото съм искрен и честен към нея. :3
    Изводът е да не бъдеш искрен и честен.
    Личният ми опит показва, че само с много малко доверени хора може и трябва да си искрен и честен. С останалите - не!
    п.с. дося бях с едно бро и чоплехме яко семки... почнах да правя пак клипове, така че всичко е чук, сега остана да почнат да ме гледат повече от САЩ и нещата съвсем ще се завържат... и вляза ли в тая схема... ще съм много щастлив!
    Съмнява ме че така ще преуспееш, но както и да е .
    Цитирай Първоначално написано от lofmims Виж мнението
    Хора..помощ!
    Харесвам момче,което ме иска и ме използва само за секс,...
    Още тука разбрах, че си трол и спрях да чета нататък !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Грозен, направо не знам как имаш нерви за толкова цитати.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на divergent
    Като си хлътнала и на край света би отишла, дори да не си му важна .
    Тъкмо ще разбереш как се чувства Дейтунар !
    Става дума за братовчед ми, клефук такъв! Как не ти омръзна все да си измисляш разни неща и да се опитваш да правиш интриги и филми. Пожелавам ти един ден най-накрая да имаш свой собствен живот и да спреш да си правиш грешни изводи за чуждите, ще ти се отрази много добре да се фокусираш върху себе си.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Повече от фен Аватара на kojinshugi
    pride беше толкова странен и потаен тази година

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    9 часа отпрах сън снощи... Сутринта тя ме събуди че във фейсбук са ни писали (видяла е и моя телефон) да отидем до автомобилният клуб.. Беше готино, даже ме е яд, че няма да мога да отида на срещата довечера.. Но след малко съм на работа.. спах си почти 4 часа като пич.. Всеки момент треа да отида да се къпя/бръсна... но ме мързи и procrastinat-вам мега много. А тя ми е толкова прекресна..
    Взех си ps4 преди около 5-6 дни.. и тя мега мазното е накупувала... няк'ви Mortal Kombat/ Tekken / Fifa, абе все duo player games. И ся ме заплашва с изнасилване.. Ако я бия. ;д
    Утре след нощната ще й покажа спортната си злоба. Мачкаааааааааай Кобра.
    Колата е екстра, новият Player е екстра, работата внезапно стана мега екстра макар лудницата движение, жената е екстра,
    почивките са екстра, новите приятели от клуба са екстра.. ;д
    Днес за пръв път видях BMW с лепенки
    "Team Kjustendil + (емблемата на ауди) и AUDI CLUB BULGARIA.
    е няма такъв смях бате. ;д
    Тролололололол ;д
    Днес добре, че падна малко дъжд та поне и нормалните БМВ-та да могат да подрифтят ;дд
    Айде досвидание.
    Аривидерчи
    и лека вечер на който ще спи, азе отказвам.. треа се работи баткоу.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

3 месеца и още мислиш за някакъв парцал - ти не си добре !
    Необвързващ секс със случайни жени (ако ти връзват), ще ти се отрази добре. Така ще ти мине най-бързо, клин клин избива !
    Been there, done that and nothing happend

равносметка за чудесна неделя:
    станах в 12
    до 17 успях:
    - да си вдигна firewall lab-a ( да преинсталирам тъпото WinXP PC на по-голям хард , да добавя firewall-a в manager-a .. до там )
    - да изгледам 4-5 релевантни wireless клипчета
    - да изгледам 3-4 deisgn клипчета

сега планирам да отида да направя едно кардио
    да си направя маска за косата
    да измия всички съдове, дето с баща ми сме трупали днес :Д ( и да поизмия кухнята )
    и да уча за листовките

и знам, че всичко ще се обърка, защото като си направиш план, се обърква, ама майната му, писна ми да живея в страх
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове