Първоначално написано от Niakoitam Само да не е при баба Гуси и Филаретка, ако може.... Няма бе. И аз си имам епитрахил. Значи с мен искаш? Не знаех, че толкова лесно ще се навиеш.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Няма бе. И аз си имам епитрахил. Значи с мен искаш? Не знаех, че толкова лесно ще се навиеш. Уей,уот? И ти кат Мик Джагър,преследваш сичко дет мърда,независимо от пола
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Уей,уот? И ти кат Мик Джагър,преследваш сичко дет мърда,независимо от пола Не съм казал такова нещо. Само му предлагам да се изповяда.
Първоначално написано от inewton Не съм казал такова нещо. Само му предлагам да се изповяда. Да,вие поповете така го наричате.
Първоначално написано от deitona22 Да,вие поповете така го наричате. Ами, то така се нарича. Човека си казва греховете, свещеника слуша.
Първоначално написано от inewton Ами, то така се нарича. Човека си казва греховете, свещеника слуша. Ама ти не си свещеник.
Първоначално написано от inewton Ами, то така се нарича. Човека си казва греховете, свещеника слуша. И с "мръсниците" ли ползваш същата схема ? Много очевадно,бре.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама ти не си свещеник. Дякона също може да изповядва. При липса на свещеник. А във форума като гледам си нямаме свещеник. Първоначално написано от deitona22 И с "мръсниците" ли ползваш същата схема ? Много очевадно,бре. Не правя нищо с мръсниците.
Първоначално написано от inewton Няма бе. И аз си имам епитрахил. Значи с мен искаш? Не знаех, че толкова лесно ще се навиеш. Ще се уча да експериментрам. Само при едно условие обаче. Аз да ти пазя гърба.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Първоначално написано от Niakoitam Ще се уча да експериментрам. Само при едно условие обаче. Аз да ти пазя гърба. Няма как. Той епитрахила стои отпред, а ти под него. Никога ли не си ходил на изповед, че не знаеш. На, виж.
Правила