.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    аве купи си кола и ще забравиш за момичетата
    Да имам кола беше причината да почна да работя за първи път в живота ми. Но с течение на времето нашите ме изгониха от у нас и трябваше да се изнеса на квартира. Тука си ми е супер, 50 лева наем на месец. Тока никога не ми е бил повече от 10 лева, вода не плащам и имам безплатен нет от съседния офис. Храната ми е не повече от 100 лева на месец понеже съм слабичък и не ям много. Сметни щом живея за под 200 лева на месец. И не питай по колко изкарвам от работата защото от 3 седмици съм без работа и почти изхарчих всичко което съм спестил. Купих си лаптоп, телефон и не помня още кво. Но пък утре почвам в някъв шивашки цех да видим кво ще прая. И предлагам на Грозния да не пише в тая тема.

Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Моя свят не е фалшив, просто виртуален. И много по-красив от реалния.
    Това е илюзия.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Страдаш от шизофрения.

Супер фен Аватара на sladura89
    Айде стига сте се оплаквали и мрънкали, никой не е с по-голям проблем от моя, ама както виждате продължавам някакси напред! Аман от мрънкачи!

Супер фен Аватара на Corb1225
    ^ Айде бе. Как го реши? Има къде по-големи проблеми от това да нямаш кво да ебеш.
    Последно редактирано от Corb1225 : 06-15-2017 на 15:53

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Но пък утре почвам в някъв шивашки цех да видим кво ще прая.
    Дано ти потръгне приятел! Успех !
    И предлагам на Грозния да не пише в тая тема.
    Защо не ?
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Има къде по-големи проблеми от това да нямаш кво да ебеш.
    Единственото по-лошо от това да няма какво да ебеш,
    е да няма какво да ядеш !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

^ Айде бе. Как го реши? Има къде по-големи проблеми от това да нямаш кво да ебеш.
    И от това никога да не са те обичали нали!?

В шивашкия цех тръгнах да бачкам и ми казаха че всеки ден работното време е различно. Казаха ми уж 9 часа но бачкахме 12. Казах си айде... само днеска ще е толкова. На следващия ден както си бачках ми казаха че тая седмица ще бачкаме вс ден по 16 часа... стана ми лошо като чух и напрао казах чао пичове. Дреме ми че плащат много. ;D В момента съм без работа... а парите ми свършват. Трябваше да си остана в англия и да спа бездомен по улиците ТЪПА СКАПАНА МИЗЕРНА ПЕДЕРАСКА ДЪРЖАВА. Напишете в гоогле Vanio Dotata това съм аз, вижте колко хейт съм хвърлил по българия.

Брато на какви наркотици си честно??? Да не са ти ги сменили с някое менте?

В живота ми най-голямата близост с наркотиците е Кока Кола-та... даже и алкохол не пия. Други въпроси?
    снимката на профила е от 2015

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Трябваше да си остана в англия и да спа бездомен по улиците ТЪПА СКАПАНА МИЗЕРНА ПЕДЕРАСКА ДЪРЖАВА. Напишете в гоогле Vanio Dotata това съм аз, вижте колко хейт съм хвърлил по българия.
    FemaleEyes а защо не си отидеш в турция?
    не си ли се замислял, там ще си сред своите и ще има с кой да си говориш

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    казаха че тая седмица ще бачкаме вс ден по 16 часа... стана ми лошо като чух и напрао казах чао пичове.
    Правилно си постъпил.
    В момента съм без работа... а парите ми свършват.
    Пробвай да си намериш работа в някой хипермаркет - там взимат почти всички. Направо питай на място!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    FemaleEyes а защо не си отидеш в турция?
    не си ли се замислял, там ще си сред своите и ще има с кой да си говориш
    За разлика от теб, не съм мангал(На профила си слагам само мой снимки). И английският си го говоря по добре и от умралия български. На ден общувам повече с английски език от колкото с български.

Някви комплекси ли избиваш като храниш България ? Може би са те тормозили като малък, антисоциален.

В живота ми най-голямата близост с наркотиците е Кока Кола-та... даже и алкохол не пия. Други въпроси?
    То колата е по-лошо и от наркотиците, има съставки дето не ги пише и води до пристрастяване, да не говорим, че с нея може да си махнеш ръждата от бронята на колата, представи си какво ти прави, ако я пиеш!

Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Някви комплекси ли избиваш като храниш България ? Може би са те тормозили като малък, антисоциален.
    Тая държава за чеп не става брато. Бачкаш цял месец накрая за да получиш пари за да преживееш другия, а за теб не остава нищо. Говоря ти като си живееш сам, лесно е като имаш мама и тате да ти помагат.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    То колата е по-лошо и от наркотиците, има съставки дето не ги пише и води до пристрастяване, да не говорим, че с нея може да си махнеш ръждата от бронята на колата, представи си какво ти прави, ако я пиеш!
    Между другото вече и кола не пия шот миналия път ми стана толкова лошо че едва не отидох до болницата.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И за това има начин. Отцепваш в Англията,заживяваш доволно и щастливо там и освобождаваш България от жалкото си съществуванийце...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Фен
    Град
    Pleven
    Намери си форум на английски и си хейти яко, що ни занимаваш.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    И от това никога да не са те обичали нали!?
    От кога се интересуваш от това? Нали искаше да ебеш различни?

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И за това има начин. Отцепваш в Англията,заживяваш доволно и щастливо там и освобождаваш България от жалкото си съществуванийце...
    Работих 6 месеца и през цялото това време се издържах сам, сам си живях на квартира. Работех защото нямах избор. Нямах нито майка нито баща, нито приятели. Шефа всеки ден ме псуваше на майка(за дето си вършех работата), вършех и работата на тъпите колеги защото ги мързи да бачкат, а земат същите пари като мен. Всичко това го преживях и накрая събрах над 1200 лева с които тръгвах да се махам от БГ. Отидох в англия за 1 седмица където се опитах да бачкам на едно място, но работата беше фризер -26 градуса, но не беше температурата проблема. Проблема беше че това беше най-големия склад в англия и трябваше да го науча на изуст, и на всичкото отгоре ти дават не повече от 1 седмица да се научиш. Аз само като видях какво трябва да правя, колко сложно беше всичко... напуснах на 1-вия ден. Не бях на себе си.... половин година работа в България за 1 седмица живот в англия? Говорих си сам по улиците после... хората ме гледаха. Аз не можех да повярвам какво се случи... толкова много ТРУД за да се махна от тук. Накрая пак се озовах тук в тая мизерна скапана умряла държава. За мен всеки който защитава държавата е човек издържан от мама и тате. В това число включвам и теб.

Цитирай Първоначално написано от Soichiro Виж мнението
    Намери си форум на английски и си хейти яко, що ни занимаваш.
    Имам си английски форум. Тука влизам само за да се ебавам ... знам ли. Тука пиша квото ми е кеф, а в английският форум се държа сериозно.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Пък за мен такива като теб са комплексирани ревльовци...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

От кога се интересуваш от това? Нали искаше да ебеш различни?
    Всеки човек иска да бъде обичан, независимо дали го осъзнава или не, ако обаче това така и не се случи не ти пречи да ебеш различни нали??????????
    Интересното е, че много хора стават безчувствени и се озлобяват именно, защото им е липсвала тази любов, никой не ги е обичал и не го е било грижа за тях и в един момент на човек нещу му прещраква и се променя коренно именно заради тези липси, които е изпитвал, също така започва да вярва, че любов не съществува. Ако пък му е липсвало любов и разбиране от семейството или да е израстнал без родители последствията биха могли да бъдат даже доста по-катастрофални! В моят случай ми липсва явно вниманието и обичта на другият пол, което е една идея не толкова зле като другото, което описах!
    Последно редактирано от sladura89 : 06-17-2017 на 19:27

Работих 6 месеца и през цялото това време се издържах сам, сам си живях на квартира. Работех защото нямах избор. Нямах нито майка нито баща, нито приятели. Шефа всеки ден ме псуваше на майка(за дето си вършех работата), вършех и работата на тъпите колеги защото ги мързи да бачкат, а земат същите пари като мен. Всичко това го преживях и накрая събрах над 1200 лева с които тръгвах да се махам от БГ. Отидох в англия за 1 седмица където се опитах да бачкам на едно място, но работата беше фризер -26 градуса, но не беше температурата проблема. Проблема беше че това беше най-големия склад в англия и трябваше да го науча на изуст, и на всичкото отгоре ти дават не повече от 1 седмица да се научиш. Аз само като видях какво трябва да правя, колко сложно беше всичко... напуснах на 1-вия ден. Не бях на себе си.... половин година работа в България за 1 седмица живот в англия? Говорих си сам по улиците после... хората ме гледаха. Аз не можех да повярвам какво се случи... толкова много ТРУД за да се махна от тук. Накрая пак се озовах тук в тая мизерна скапана умряла държава. За мен всеки който защитава държавата е човек издържан от мама и тате. В това число включвам и теб.
    а сега как върви живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си