- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам голям проблем
Да имам кола беше причината да почна да работя за първи път в живота ми. Но с течение на времето нашите ме изгониха от у нас и трябваше да се изнеса на квартира. Тука си ми е супер, 50 лева наем на месец. Тока никога не ми е бил повече от 10 лева, вода не плащам и имам безплатен нет от съседния офис. Храната ми е не повече от 100 лева на месец понеже съм слабичък и не ям много. Сметни щом живея за под 200 лева на месец. И не питай по колко изкарвам от работата защото от 3 седмици съм без работа и почти изхарчих всичко което съм спестил. Купих си лаптоп, телефон и не помня още кво. Но пък утре почвам в някъв шивашки цех да видим кво ще прая. И предлагам на Грозния да не пише в тая тема.
Айде стига сте се оплаквали и мрънкали, никой не е с по-голям проблем от моя, ама както виждате продължавам някакси напред! Аман от мрънкачи!
^ Айде бе. Как го реши? Има къде по-големи проблеми от това да нямаш кво да ебеш.
Последно редактирано от Corb1225 : 06-15-2017 на 15:53
В шивашкия цех тръгнах да бачкам и ми казаха че всеки ден работното време е различно. Казаха ми уж 9 часа но бачкахме 12. Казах си айде... само днеска ще е толкова. На следващия ден както си бачках ми казаха че тая седмица ще бачкаме вс ден по 16 часа... стана ми лошо като чух и напрао казах чао пичове. Дреме ми че плащат много. ;D В момента съм без работа... а парите ми свършват. Трябваше да си остана в англия и да спа бездомен по улиците ТЪПА СКАПАНА МИЗЕРНА ПЕДЕРАСКА ДЪРЖАВА. Напишете в гоогле Vanio Dotata това съм аз, вижте колко хейт съм хвърлил по българия.
Брато на какви наркотици си честно??? Да не са ти ги сменили с някое менте?
В живота ми най-голямата близост с наркотиците е Кока Кола-та... даже и алкохол не пия. Други въпроси?
снимката на профила е от 2015
Някви комплекси ли избиваш като храниш България ? Може би са те тормозили като малък, антисоциален.
И за това има начин. Отцепваш в Англията,заживяваш доволно и щастливо там и освобождаваш България от жалкото си съществуванийце...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Намери си форум на английски и си хейти яко, що ни занимаваш.
Работих 6 месеца и през цялото това време се издържах сам, сам си живях на квартира. Работех защото нямах избор. Нямах нито майка нито баща, нито приятели. Шефа всеки ден ме псуваше на майка(за дето си вършех работата), вършех и работата на тъпите колеги защото ги мързи да бачкат, а земат същите пари като мен. Всичко това го преживях и накрая събрах над 1200 лева с които тръгвах да се махам от БГ. Отидох в англия за 1 седмица където се опитах да бачкам на едно място, но работата беше фризер -26 градуса, но не беше температурата проблема. Проблема беше че това беше най-големия склад в англия и трябваше да го науча на изуст, и на всичкото отгоре ти дават не повече от 1 седмица да се научиш. Аз само като видях какво трябва да правя, колко сложно беше всичко... напуснах на 1-вия ден. Не бях на себе си.... половин година работа в България за 1 седмица живот в англия? Говорих си сам по улиците после... хората ме гледаха. Аз не можех да повярвам какво се случи... толкова много ТРУД за да се махна от тук. Накрая пак се озовах тук в тая мизерна скапана умряла държава. За мен всеки който защитава държавата е човек издържан от мама и тате. В това число включвам и теб.
снимката на профила е от 2015
Пък за мен такива като теб са комплексирани ревльовци...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Всеки човек иска да бъде обичан, независимо дали го осъзнава или не, ако обаче това така и не се случи не ти пречи да ебеш различни нали??????????
Интересното е, че много хора стават безчувствени и се озлобяват именно, защото им е липсвала тази любов, никой не ги е обичал и не го е било грижа за тях и в един момент на човек нещу му прещраква и се променя коренно именно заради тези липси, които е изпитвал, също така започва да вярва, че любов не съществува. Ако пък му е липсвало любов и разбиране от семейството или да е израстнал без родители последствията биха могли да бъдат даже доста по-катастрофални! В моят случай ми липсва явно вниманието и обичта на другият пол, което е една идея не толкова зле като другото, което описах!
Последно редактирано от sladura89 : 06-17-2017 на 19:27