- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
лелеле... толкова много кютнес в един клип, не мога просто <3
https://www.youtube.com/watch?v=ukD8zj6ngVY
само за нещо подобно си заслужава да живее човек.
: )))))
Последно редактирано от pandabear : 06-27-2017 на 21:16
Торино, Торино... Пак си на топа на устата, Торино. Бива ли все в проблеми да се забъркваш?! Ся ходи обяснявай, че нямаш сестра.
Дотъпя ми много от изказването, ще ми се да не съм виновна и за това. Искам да не ми се налагаше да се изяснявам. Искам да знам, че искам него/Минчо/Иван/някой-точно-определен. Искам да се подредя.
И от другото ми дотъпя достичко, понеже сама се набутах на тоя хал и ся ми е кофти. Може би малко ревнувам, определено. И може би го харесвам мъничко и не искам да го деля. Може би.
Искам да спя сто години и да се събудя с решени/без драми. Толкова ли е много?!
квак
Последно редактирано от lunacy : 06-27-2017 на 22:37
Не мисля, че човек трябва да живее само заради себе си. Не мисля и че "разнежвам" е правилната дума. Възхищавам се на родители, които успяват да правят нещо заедно с децата си. Един от правилните подходи в едно качествено възпитание. Връзката между родител и дете е нещо прекрасно и клипът е показен за това![]()
пандата е типичното момиче, а лунаси се бори с това да стане типичното момиче
интересно..
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Чувствам се възрастна и същевременно прекалено млада да се чувствам така
Поне ми предстои интересен уикенд![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
дефинирай ми типичното момиче, за да мога да се съглася.
Направила съм тъпа грешка като съм решила един проблем ( предизвикала съм друг )
И някакви хора вдигат лудница, и малко е излагация
Обаче какво да направя, като мрежата им винаги е била зле, и вечно някой реве, че не работи.
Не съм гледала листовки от 1 седмица, а утре съм на изпит.
Вече си мисля, че имам генерални проблеми, не може 1 нещо ( в случая работа) да ме съсипва така, че да не мога друго да правя
Ако не съм го казвала преди, причината, поради която не излизам с хора, не говоря по телефона и не пия алкохол, е защото всичко ме натоварва. Не знам защо. Всичко ме изморява. Работата само мен ме изморява. Хората си бачкат 8 часа на ден, аз бачкам 8 часа на ден, сънувам интензивно 8 часа на ден, останалите 8 не мога да се съвзема. Недай си боже изляза и си говоря с някого ( което много искам да правя ), и имам чувството, че съм развалина след това.
Нз защо така всичко ме обсебва и не мога да изключвам.
А си обичам работата, и сигурно затова се обсебвам.
С мъжете вече отбягвам чест контакт, защото ми идва повече говоренето всеки ден. И това ми идва в повече.
Ей така да върна два реда ме изморява. От 1 седмица не съм звъняла на инструктура да се разберем за утре, защото ме изморява самата мисъл да го направя, защото ще е разговор
Последно редактирано от NomNomNom : 06-28-2017 на 09:29
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изгубил надежда. Че хората ще проумеят, какво скоро ще се случи. Чудя се... Не е ли време и аз да поема по пътя на неутралността, и по пътя на "вече ми е все тая".
You're tryin' to be different, that makes you no different
Колега дойде със сладолед на клечка (за мен) да му помогна за проблем
Това беше толкова мило.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разбира се че не е правилната дума! Мога да ти помогна мила - правилната дума в случая е "лигавиш се"!
Ще ти го кажа така - "с умствен капацитет колкото на типично момиче"...
или
"външност над средната и интелект под средния", което пак е "типично", особено за България!
Не е ирония и ти личи!
Тоя да не те сваля?
Ебаси евтината свалка - със сладолед на клечка. Това работи ли изобщо?
ти пък, виж, ако към ферарито добавиш и триетажна къща може и да му се получи.
Деби ще го направи и само за половин ферари, а ако ѝ обясня колко е тежко положението му, би се навила и за един айфон.
говорим за целувка по бузата, пък и той не е толкова глупав, иначе откъде щеше да има пари за ферари
Уморена съм, така де - жегата ме умори. Ама съм кайнда доволна. Сигурно ми трябва още ден-два сама, за да досвикна. Имам странното чувство, че като в казармата - всяка заповед е предпоследна, което не вещае нищо добро, щото бясно Тори не е фелм, който някой иска да гледа. Нашите са запасили сладолед и кола и живота е наистина чудесен точно в момента след половин кофа страчатела. <3 Смисъл мега е мило, че искат да ми помогнат да се разхладя, щото знаят в каква жега съм била цял ден.
Не е като да не съм свикнала да се сблъсквам с водопад от безинтерес, но имам странното чувство, че досаждам.
Схваната съм кажи-речи навсякъде и направо примирам за масажче.
квак
блъснах един камион на работа на заден и му чупих стоповете...![]()