.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2261

Hybrid View

Много ограничени умове има тук .. намират за похвално да извършват безразборни сексуални актове без обвързване заради плътското удоволствие (хайде добре .. не отричам хедонизма - един живот живеем - приемам)
    Но пък .. да оценяте качествата на човека - авторитета му и успеха като цяло според това дали е отнел или са му отнели девствеността - като че ли получавате някакъв висок ранг с това - мислят това за геройство - за голямо постижение - едва ли не препядствие което трябва да бъде преодоляно за да бъде доказано мъжеството - колкото да носиш после титлата "гъзар"
    А убеден съм че не можете да изкачите на един дъх Мусала или да пробягате пътя си до село - големи мъже иначе като откъснали една ципа - похвално. Не се изисква сила или разум за това - като има "лесни" и безмозъчни без големи критерии (не подбират) щом ви пускат през митницата - това не е особено завоевание .. особено непълнолетните - връзките ви са само символични както на 99% от останалите - безчувствени и няма нищо специално във тях ..
    Последно редактирано от Mithridates : 06-28-2017 на 19:21

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    как са свързани, девствен сомалиец
    Ще ти обясня Папи, пък дано еволюцията да спре да те подминава !
    значи на 15 чукат само тия с пари
    Да, предимно! Може би има и изключения, но кинтите дават много по-големи шансове не само като си на 15, но и във всяка друга възраст !
    или ако чукаш на 15, значи след време ще си богат
    По-скоро е обратното - ако чукаш на 15, най-вероятно си богат (имаш богати родители) или поне не ти липсват пари! Като във всяка друга възраст!
    а ако не си чукал на 15, ако не си чукал на 20, ако не си чукал и на 25, тва значи ли, че си беден
    В 99% от случаите - да!
    Пипсата на пари е основна причина нормален мъж да не може да прави секс. Липсата на пари е и основна причина за повечето разводи, което доказва, че тези неща са свързани!
    че си задръстен
    Задрстеният си ти Папи! Пишеш пълни глупости, нощем сънуваш Путин, и дори не искаш да признаеш публично колко много ти "върви" с жените ! За разлика от мен !
    Рънъра е прав - ако имаше пълноценен социален, сексуален или семеен живот изобщо нямаше да си в тоя форум всяка вечер!
    Цитирай Първоначално написано от Mithridates Виж мнението
    дрън-дрън
    Я кажи сега, чии фейк си ти ?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Пипсата на пари е основна причина нормален мъж да не може да прави секс. Липсата на пари е и основна причина за повечето разводи, което доказва, че тези неща са свързани!
    Не причината да не може да прави секс е, ако не му става, ако е прекалено малък или има преждевременна еякулация! Всичко останало са оправдания! Единият вид секс, който е обвързан с пари е когато си плащаш за секс, при другият вид е нужна възбуда и сексуално привличане между двамата, там парите едва ли играят някаква роля, биха играли, ако примерно се заформи някаква връзка и са им нужни за физическо оцеляване и за да създадат семейство иначе едва ли! Интересно ми е според твоите разсъждения означава ли, че преди да измислят парите никой никога не е правил секс?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Да, предимно! Може би има и изключения, но кинтите дават много по-големи шансове не само като си на 15, но и във всяка друга възраст !
    По-скоро е обратното - ако чукаш на 15, най-вероятно си богат (имаш богати родители) или поне не ти липсват пари! Като във всяка друга възраст!
    грозния легнал да спи в България, а се събудил в Швейцария
    по ненормалната ти логика в България секс не трябва да се прави
    и сигурно тва е главната причина да намаляваме по численост
    а сиганите са към 5 пъти по-богати от всички българи

Ще ти обясня Папи, пък дано еволюцията да спре да те подминава !
    В 99% от случаите - да!
    Задрстеният си ти Папи! Пишеш пълни глупости, нощем сънуваш Путин, и дори не искаш да признаеш публично колко много ти "върви" с жените ! За разлика от мен !
    Рънъра е прав - ако имаше пълноценен социален, сексуален или семеен живот изобщо нямаше да си в тоя форум всяка вечер!
    Я кажи сега, чии фейк си ти ?

Аз съм си аз и не стоя зад никой друг профил - ако имам да да казвам нещо го правя открито - не съм толкова низък ..
    "Gnothu seauton"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си