.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2261

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Щом ти се плаче, плачи лошо няма!
    За съжаление не всеки има възможността да си загуби девствеността още на 15-16 години или да прави безразборен секс къде и как си иска, колкото и да не ти се вярва, и никога няма да го разбереш, защото едва ли някога ще го преживееш, дано не ти се налага!!! :/
    Кой говори за похвално в случая? Плачевното е, че няколко човека сте се събрали тук и мрънкате как жените не ви пускали щото сте били бедни или грозни или смотани и същевременно вината не е във вас, а в тях.
    И само не разбрах кое дано не ми се налага, да съм отново на 15 или да правя беразборен секс, понеже възрастта отдавна съм я минала, а другото никога не ми е било желание.

Папугай ли остана единственият смислен в този форум???
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Плачевното е, че няколко човека сте се събрали тук и мрънкате как жените не ви пускали щото сте били бедни или грозни или смотани и същевременно вината не е във вас, а в тях.
    Е, че да не би жените да са виновни на някой, че е беден, грозен или смотан? Просто са недоволни, че не са харесвани и хейтят. Много добре знаят, че не заслужават нищо и това ги съсипва. Отделен въпрос е, че няма такъв филм като дали обективно заслужаваш или не заслужаваш нещо. Заслужаваш това, което си вземеш, ако можеш. Но мрънкането е по-лесно, отколкото да запретнеш ръкави и да действаш, и да развиваш качества, ако е нужно.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си