- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бих желал жена ми да бъде девствена...
@HollyGolightly, да сигурен съм, че ти и още една голяма група момичета, първо проверявате големината на портмонето, след това проверявате, как мъжа е в леглото и чак тогава се влюбвате в него.
Вие знаете само да твърдите "21-ви Век сме" и още един куп неща, ама ай да не ги изброявам, че няма да ме четете..
21-ви Век сме, вече момичетата на 14,15 са си поставили за цел да скочат на първия срещнат, само и само да не са все още девствени, защото това е голямо бреме за тях и голям срам, да бъдат "задръстени" ужас..
Питам се, защо тогава има толкова много разбити семейства, разбити сърца на деца, разводи и несъответствия м/у двама души, след като не сте девствени преди брака и сте опитали със 1/2-ма преди него, разбрали сте дали мъжът ви има добър инструмент преди сватбата и въпреки това отношенията ви не са добри, изневерявате.
Какво ли съм седнал да се обяснявам и занимавам със хора, които ми отговарят по-този начин и отгоре на тва с някви' гифове.
Ще публикувам един цитат:
Природата си знае работата. Може би подсъзнателно усещаме кой мъж или жена ни подхождат сексуално и се влюбваме точно в тях.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות