- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Болки в ставите
Или можеш да идеш на лекар и да те прегледат, за да ти изпишат правилния препарат за организма. Примерно.
квак
няма смисъл, 75% от тапаците нямат идея кво става. Трябва да идеш при някъв спортен специалист, за които обикновено не дават талон, а дори по няква причина да ти дадат талон, то пък тези въпросните едвали работят със здравната каса. Прегледа е над 50 лв - успех. А пък нещата за стави са еднакви. Има 3 основни съставки, които варират в количество иииииии туй то.
като имах проблеми с коляното, лекаря се опитваше да ме убеди, че нищо ми няма, защото не се било виждало на снимката и при тестването му пак ниш не бил откривал. Предписа ми стабифлекс, което е майка си и баща си на цена, ако го приемаш както пише и някви обезболяващи, които бяха мега силни, не им помня името, а на излизане от болницата коляното ме заболя на боклук от стълбите. Пичагата 10 минути по-рано ми твърдеше, че ми няма нищо и си измислям (???).
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
повечето такива лекари са старички и имат мега ограничен мироглед и си дъвчат едно и също, и смея да твърдя, че нямат идея за кво иде реч.
Бях си контузил гърба при клякане, ама беше някъде в T-spine областта, тя почна да ми говори как съм щял да си унищожа кръста, как тия щанги били пълна глупости, как плуването било нещото, което трябва да искам да правя, как трябвало да погледна телата на плувците, това било красиво, а не телата на фитнесджиите. Неам думи.
Като ѝ казах, че съм имал гръбначно изкривяване, което супер много се подобри от момента, в който започнах да правя тяга, тя неш си измърмори и ми каза, че плуването щяло да го оправи напълно. False, brah. Половин година плуване дори не можа да се доближи до ефекта от месец и половина тяга, come on.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Много добре знаеш, че съм ходил по доктори за врата и какво са ми казвали... Или е от растежа(на 22 съм, подяволите?!), или е нещо разтегнато, което „няма лекуване” и праскат болкоуспокояващи. Вярно, че яки хапове дават, ама не ми е целта просто да не ме боли, а да мога да си ползвам ръцете адекватно... Когато си с 30кг оборудване по себе си и изведнъж ти избяга силата на 20-тия метър на стълбата, не е готино, дори да не боли.