- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Оф, не ща да ходя довечера в тях да спя, искам да си се видя с най-добрия приятел. Все ми е на акъла, че наистина е толкова болен и доста така отникъде реши да се разболее точно тогава, когато се прибира. Не ми се занимава сега, бе! Искам си мечето да се видим.
квак
Обичате ли да гледате как листата падат?
И на колко години?
И, ако не обичате, защо не обичате?
Правило. Колкокото и разни хора да охкат и цъкат вероятността да се застъпят за теб е минимална. Ако въобще има такава вероятност.
Иначе ми се ще все пак някак да попадна в младежка среда от свестни,печени и готини хора. Ако аз вече се водя млад де.. Но около моята възраст....година две нагоре,до 7-8 надолу ще е добре.Липсва ми това.Липсват ми емоциите от такова общуване,а и не само....
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Супер беше времето днеска в планината.
Най-накрая отидох и на вр.Мусала.
Хубава разходка+катерене се получи.
Всичко ме боли,ама пак ми е гот.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
ИМАМ МНОГО ВАЖЕН ИНТИМЕН ВЪПРОС!
Добре, сега като съм сигурна, че все някой ще ми прочете коментара,
Мили приятели, бихте ли ми казали къде мога да гледам мача на Конър безплатно онлайн?
Благодаря предварително.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
И какво те прави толкова уникален?
Както казах, много хора твърдят за себе си същото, но в много малко случаи това е вярно.
Ти затова ли си сам като куче?
Той Рънъра е като някаква знаменитост - хора се блъскат във фейса да му стават приятели, а той подбира само най-достойните след внимателна селекция.
Всяка вечер прави тройка с две мадами, а събота вечер - оргийка на яхта с плеймейтки!
ПХАХАХАХАХАХА!
Ти ако пожелаеш и се постараеш достатъчно и както трябва, можеш да го гледаш и от първия ред на живо - сигурен съм!
Мхм, то те ако искаха хората да го гледат щяха да си го дават свободно по кабелната, а не на някакви платени канали, които струват колкото още една кабелна телевизия само за 1 канал обаче в случая! Явно за в бъдеще хората гледащи подобни спортове ще се броят на пръсти заради някои доста алчни типове следващи модела на запада, че най-интересните предавания трябва да са на допълнително платен канал, но не следват модела на заплатите на запад нали?
Ми така де едно време футболните мачове си ги даваха по канал 1, даже и формула 1 се даваше по канал 1, а сега даже не знаеш по кой канал ги дават!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 08-26-2017 на 21:16
Много приятен уикенд с може би най-близките ми хора. Удовлетворен съм.
Някои други неща ме провокираха да осъзная, че е време за равносметка и трябва да режа с голямата ножица.
Welcome to the Jungle...
вярвах, че конър ще бие
знаех, че флойд ще го смаже
разликата между знанието и вярата once again folks
очаквах да излезе по друг начин, малко ме разочарова със собствената си игра, с плана, с развитието. До третия рунд беше добре и от четвъртия тръгна надолу. Не трябваше да го спират толкова рано, ама по-добре така, за да може да продължи в UFC, защото мисля, че след като направи трилогията с нейт просто ще се пенсионира. Това беше казал в самото начало.
Най-разочароващото беше количеството plastic fans, които насъбра. Малко ме изнервя, ако трябва да бъда честен. Всичките курви, които изведнъж станаха боксови експерти, всичките педалчета, които се правят на него и ходят с неговата походка, всичките сополи, които се изживяват като хейтъри без да знаят какво се случва.
тъжно
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Наспамихме си фейсбуците със снимки с едните, след малко и с другите. :ддд Толкова яко се чувствам от факта, че най-накрая си видях говедото, че няма накъде. <3 Още много не съм на мене си от кеф, наистина. Скоро не съм се чувствала така добре.
На другия полюс - ебах майката на един грим заради рев. Пак. Ми, чувствах се виновна.
квак
Като падне броят зрители, ще паднат и приходите от реклами.
Някаква си тъпа телевизия е платила бол пари за правата по излъчване на някакво състезание и се опитва да изклати малкия си брой плащащи зрители, за да си върне загубите и да излезе на печалба.
В съвременния свят, разпространението на информация много трудно може да се спре - щом една група хора са го гледали - то ще изтече и много други ще го гледат безплатно, макар и с малко закъснение.
Наглеждането на говедата - първа грижа и първа радост на село!
Не е въпроса в 6-те лева, а че ви скубят допълнително пари за някви измислени канали и вие нямате нищо против да си пръскате парите тук и там и, че едно време се гледаха безплатно по канал 1, сега даже и за кабелна да си платиш да се оръсиш примерно 15 или 20лв за кабелна пак не можеш да ги гледаш, защото трябва да доплатиш още 6лв примерно за тоя канал, помня, че до преди някоя година същият канал струваше 4лв, след 10-тина години може да стане и 60лв въпросният канал! Та въпросът не е за 6те лева, а е принципен! И няма нужда да се обиждаме, ама аз от хора, които не са ми на нивото не се обиждам де!![]()
такъв бой на шах не бях ял през живота си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.