.
Отговор в тема
Страница 143 от 451 ПървиПърви ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 551 до 3 575 от общо 11257
    Мега фен Аватара на tori
    Оф, не ща да ходя довечера в тях да спя, искам да си се видя с най-добрия приятел. Все ми е на акъла, че наистина е толкова болен и доста така отникъде реши да се разболее точно тогава, когато се прибира. Не ми се занимава сега, бе! Искам си мечето да се видим.
    квак

Обичате ли да гледате как листата падат?

И на колко години?

И, ако не обичате, защо не обичате?

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    тоя fyre, ако не се лъжа, преди около 2 години ми даде лепенка hate city crew в денонощния събвей до натфиз

смятай брат
    Ма верно ли уе
    Мноо яко !!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    не съм като повечето хора, Грозен : )
    Айдйе бйе ?
    95% от хората "не са като другите" и все пак 95% от масата е една и съща - е как стават тия работи ?!
    тоя fyre, ако не се лъжа, преди около 2 години ми даде лепенка hate city crew в денонощния събвей до натфиз

смятай брат
    Значи е никой!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Правило. Колкокото и разни хора да охкат и цъкат вероятността да се застъпят за теб е минимална. Ако въобще има такава вероятност.
    Иначе ми се ще все пак някак да попадна в младежка среда от свестни,печени и готини хора. Ако аз вече се водя млад де. . Но около моята възраст....година две нагоре,до 7-8 надолу ще е добре.Липсва ми това.Липсват ми емоциите от такова общуване,а и не само....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Айдйе бйе ?
    95% от хората "не са като другите" и все пак 95% от масата е една и съща - е как стават тия работи ?!
    Значи е никой!
    не знам как да ти отговоря

при положение, че ти казах, че не съм като другите на твърде много равнища
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Правило. Колкокото и разни хора да охкат и цъкат вероятността да се застъпят за теб е минимална. Ако въобще има такава вероятност.
    Иначе ми се ще все пак някак да попадна в младежка среда от свестни,печени и готини хора. Ако аз вече се водя млад де. . Но около моята възраст....година две нагоре,до 7-8 надолу ще е добре.Липсва ми това.Липсват ми емоциите от такова общуване,а и не само....
    иди учи и ще попаднеш
    поговорката е кой за квот е учил

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Супер беше времето днеска в планината.
    Най-накрая отидох и на вр.Мусала.
    Хубава разходка+катерене се получи.
    Всичко ме боли,ама пак ми е гот.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    иди учи и ще попаднеш
    Ти за кибичене в тийнпроблем ли изучи?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на divergent
    ИМАМ МНОГО ВАЖЕН ИНТИМЕН ВЪПРОС!
    Добре, сега като съм сигурна, че все някой ще ми прочете коментара,
    Мили приятели, бихте ли ми казали къде мога да гледам мача на Конър безплатно онлайн?
    Благодаря предварително.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Град
    София
    не знам как да ти отговоря

при положение, че ти казах, че не съм като другите на твърде много равнища
    И какво те прави толкова уникален ?
    Както казах, много хора твърдят за себе си същото, но в много малко случаи това е вярно.
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    иди учи и ще попаднеш
    Ти затова ли си сам като куче ?
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ти за кибичене в тийнпроблем ли изучи?
    Той Рънъра е като някаква знаменитост - хора се блъскат във фейса да му стават приятели, а той подбира само най-достойните след внимателна селекция.
    Всяка вечер прави тройка с две мадами, а събота вечер - оргийка на яхта с плеймейтки !

ПХАХАХАХАХАХА !
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Мили приятели, бихте ли ми казали къде мога да гледам мача на Конър безплатно онлайн?
    Ти ако пожелаеш и се постараеш достатъчно и както трябва, можеш да го гледаш и от първия ред на живо - сигурен съм !

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    zdr.
    kp?
    Това ми мяза на човек, който е забравил българският език, на всичкото отгоре и го мързи да пише!

Мхм, то те ако искаха хората да го гледат щяха да си го дават свободно по кабелната, а не на някакви платени канали, които струват колкото още една кабелна телевизия само за 1 канал обаче в случая! Явно за в бъдеще хората гледащи подобни спортове ще се броят на пръсти заради някои доста алчни типове следващи модела на запада, че най-интересните предавания трябва да са на допълнително платен канал, но не следват модела на заплатите на запад нали?

Ми така де едно време футболните мачове си ги даваха по канал 1, даже и формула 1 се даваше по канал 1, а сега даже не знаеш по кой канал ги дават!
    Последно редактирано от sladura89 : 08-26-2017 на 21:16

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Много приятен уикенд с може би най-близките ми хора. Удовлетворен съм.

Някои други неща ме провокираха да осъзная, че е време за равносметка и трябва да режа с голямата ножица.
    Welcome to the Jungle...

ИМАМ МНОГО ВАЖЕН ИНТИМЕН ВЪПРОС!
    Добре, сега като съм сигурна, че все някой ще ми прочете коментара,
    Благодаря предварително.
    пиши ми на лично
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Мхм, то те ако искаха хората да го гледат щяха да си го дават свободно по кабелната, а не на някакви платени канали, които струват колкото още една кабелна телевизия само за 1 канал обаче в случая! Явно за в бъдеще хората гледащи подобни спортове ще се броят на пръсти заради някои доста алчни типове следващи модела на запада, че най-интересните предавания трябва да са на допълнително платен канал, но не следват модела на заплатите на запад нали?

Ми така де едно време футболните мачове си ги даваха по канал 1, даже и формула 1 се даваше по канал 1, а сега даже не знаеш по кой канал ги дават!
    балък

PPV-то е 6 лева, пропадняк
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

вярвах, че конър ще бие

знаех, че флойд ще го смаже

разликата между знанието и вярата once again folks

очаквах да излезе по друг начин, малко ме разочарова със собствената си игра, с плана, с развитието. До третия рунд беше добре и от четвъртия тръгна надолу. Не трябваше да го спират толкова рано, ама по-добре така, за да може да продължи в UFC, защото мисля, че след като направи трилогията с нейт просто ще се пенсионира. Това беше казал в самото начало.

Най-разочароващото беше количеството plastic fans, които насъбра. Малко ме изнервя, ако трябва да бъда честен. Всичките курви, които изведнъж станаха боксови експерти, всичките педалчета, които се правят на него и ходят с неговата походка, всичките сополи, които се изживяват като хейтъри без да знаят какво се случва.

тъжно
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

чувствам се тъпо и гадно

но знам че ще мине.......

Мега фен Аватара на tori
    Наспамихме си фейсбуците със снимки с едните, след малко и с другите. :ддд Толкова яко се чувствам от факта, че най-накрая си видях говедото, че няма накъде. <3 Още много не съм на мене си от кеф, наистина. Скоро не съм се чувствала така добре.
    На другия полюс - ебах майката на един грим заради рев. Пак. Ми, чувствах се виновна.
    квак

Град
    София

Като падне броят зрители, ще паднат и приходите от реклами.
    Някаква си тъпа телевизия е платила бол пари за правата по излъчване на някакво състезание и се опитва да изклати малкия си брой плащащи зрители, за да си върне загубите и да излезе на печалба.

В съвременния свят, разпространението на информация много трудно може да се спре - щом една група хора са го гледали - то ще изтече и много други ще го гледат безплатно, макар и с малко закъснение.
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Толкова яко се чувствам от факта, че най-накрая си видях говедото...
    Наглеждането на говедата - първа грижа и първа радост на село !

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Наглеждането на говедата - първа грижа и първа радост на село !
    Ооо колко си проС.
    Пак се заяждаш излишно,д*е*б*и*л*е*н,умствен о*огра*н*и*ч*е*н селяндур.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

балък

PPV-то е 6 лева, пропадняк
    Не е въпроса в 6-те лева, а че ви скубят допълнително пари за някви измислени канали и вие нямате нищо против да си пръскате парите тук и там и, че едно време се гледаха безплатно по канал 1, сега даже и за кабелна да си платиш да се оръсиш примерно 15 или 20лв за кабелна пак не можеш да ги гледаш, защото трябва да доплатиш още 6лв примерно за тоя канал, помня, че до преди някоя година същият канал струваше 4лв, след 10-тина години може да стане и 60лв въпросният канал! Та въпросът не е за 6те лева, а е принципен! И няма нужда да се обиждаме, ама аз от хора, които не са ми на нивото не се обиждам де!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ама аз от хора, които не са ми на нивото не се обиждам де!
    ама ти пък се славиш тука с едно нивоooo

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    такъв бой на шах не бях ял през живота си
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Не е въпроса в 6-те лева, а че ви скубят допълнително пари за някви измислени канали и вие нямате нищо против да си пръскате парите тук и там и, че едно време се гледаха безплатно по канал 1, сега даже и за кабелна да си платиш да се оръсиш примерно 15 или 20лв за кабелна пак не можеш да ги гледаш, защото трябва да доплатиш още 6лв примерно за тоя канал, помня, че до преди някоя година същият канал струваше 4лв, след 10-тина години може да стане и 60лв въпросният канал! Та въпросът не е за 6те лева, а е принципен! И няма нужда да се обиждаме, ама аз от хора, които не са ми на нивото не се обиждам де!
    ти верно си човекът ниво....
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си