- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Намери ми един източник първа ръка, който да доказва Холокоста - документ с подписа на Хитлер, реч в която да казва че ще избие евреите. И не, уикипедия не се брои. И не, свидетелски показания не се броят. И не, снимки с трупове не се броят. За всичко което извадиш, мога да намеря 10 пъти повече в подкрепа на противното. Естествено, без да съм бил там не мога да потвърдя нищо. Затова и като цяло избягвам да влизам в исторически спорове. Това на което що годе мога да се доверя е това което виждам със собствените си очи, а именно неподправената хитлеристка пропаганда под формата на речи, филми и статии. И мога да видя еврейската пропаганда, която сега навсякъде ме заобикаля.
https://www.youtube.com/watch?v=p5h9jBww7Es
Напълно те разбирам, трудно е да оспорваш исторически факти, още по-трудно е да се опитваш да оборваш всеизвестни истини.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Унищожение на еврейството в Европа = физическо изтребление на евреите? Ти сериозно ли?
Правиш ли разлика между евреи и еврейство?
Хитлер унищожава еврейството в Европа много преди 44-та, за когато се твърди че е започнал холивудкоста. Всъщност плана е бил да се изселят на о. Мадагаскар :d А иначе, много евреи са напуснали Германия преди ВСВ при това напълно законно - ако плана му е бил да ги унищожи, защо му е да ги пуска?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 09-20-2017 на 19:43
Изобщо не троля. Ако знаеше в какво се състои световното еврейство, щеше да ти станя ясно че то съвсем не се отнася толкова до обикновенните евреи в гетата, а до политическата хегемония на евреите в западните демокрации. Това е еврейството. Премахването му се състои в изселването на евреи или поставянето им в трудови лагери.
Евреийна Фроид трябваше да бъде изселен преди да нарече религията опиум и да се появят хипитата.
Докторе, прекалена важност и мощ им предаваш на тези евреи. Демек с това, че искаш да ги изселиш, всъщност така голямо признание за тяхната интелектуална сила им правиш.
Погледни ауриса, някакво малко безащитно, наплашено еврейче, дето само му се привиждат демоните на фашизмът отвсякъде. Направо трябва го оплачим и съжяляваме.![]()
Последно редактирано от defender : 09-20-2017 на 20:23
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.