.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Намери ми един източник първа ръка, който да доказва Холокоста - документ с подписа на Хитлер, реч в която да казва че ще избие евреите. И не, уикипедия не се брои. И не, свидетелски показания не се броят. И не, снимки с трупове не се броят. За всичко което извадиш, мога да намеря 10 пъти повече в подкрепа на противното. Естествено, без да съм бил там не мога да потвърдя нищо. Затова и като цяло избягвам да влизам в исторически спорове. Това на което що годе мога да се доверя е това което виждам със собствените си очи, а именно неподправената хитлеристка пропаганда под формата на речи, филми и статии. И мога да видя еврейската пропаганда, която сега навсякъде ме заобикаля.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Намери ми един източник първа ръка, който да доказва Холокоста - документ с подписа на Хитлер, реч в която да казва че ще избие евреите. И не, уикипедия не се брои. И не, свидетелски показания не се броят. И не, снимки с трупове не се броят. Хохохохохо.За всичко което извадиш, мога да намеря 10 пъти повече в подкрепа на противното. Естествено, без да съм бил там не мога да потвърдя нищо. Затова и като цяло избягвам да влизам в исторически спорове. Това на което що годе мога да се доверя е това което виждам със собствените си очи, а именно неподправената хитлеристка пропаганда под формата на речи, филми и статии. И мога да видя еврейската пропаганда, която сега навсякъде ме заобикаля.
    https://www.youtube.com/watch?v=p5h9jBww7Es

Напълно те разбирам, трудно е да оспорваш исторически факти, още по-трудно е да се опитваш да оборваш всеизвестни истини.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    https://www.youtube.com/watch?v=p5h9jBww7Es

Напълно те разбирам, трудно е да оспорваш исторически факти, още по-трудно е да се опитваш да оборваш всеизвестни истини.
    Унищожение на еврейството в Европа = физическо изтребление на евреите? Ти сериозно ли?
    Правиш ли разлика между евреи и еврейство?
    Хитлер унищожава еврейството в Европа много преди 44-та, за когато се твърди че е започнал холивудкоста. Всъщност плана е бил да се изселят на о. Мадагаскар :d А иначе, много евреи са напуснали Германия преди ВСВ при това напълно законно - ако плана му е бил да ги унищожи, защо му е да ги пуска?
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 09-20-2017 на 19:43

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Унищожение на еврейството в Европа = физическо изтребление на евреите? Ти сериозно ли?
    Много слабо тролиш.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Много слабо тролиш.
    Изобщо не троля. Ако знаеше в какво се състои световното еврейство, щеше да ти станя ясно че то съвсем не се отнася толкова до обикновенните евреи в гетата, а до политическата хегемония на евреите в западните демокрации. Това е еврейството. Премахването му се състои в изселването на евреи или поставянето им в трудови лагери.

Изобщо не троля. Ако знаеше в какво се състои световното еврейство, щеше да ти станя ясно че то съвсем не се отнася толкова до обикновенните евреи в гетата, а до политическата хегемония на евреите в западните демокрации. Това е еврейството. Премахването му се състои в изселването на евреи или поставянето им в трудови лагери.
    Тогава ти се превръщаш същото чудовище.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Тогава ти се превръщаш същото чудовище.
    Тихо, куче.

Мега фен
    Евреийна Фроид трябваше да бъде изселен преди да нарече религията опиум и да се появят хипитата.

Докторе, прекалена важност и мощ им предаваш на тези евреи. Демек с това, че искаш да ги изселиш, всъщност така голямо признание за тяхната интелектуална сила им правиш.

Погледни ауриса, някакво малко безащитно, наплашено еврейче, дето само му се привиждат демоните на фашизмът отвсякъде. Направо трябва го оплачим и съжяляваме.
    Последно редактирано от defender : 09-20-2017 на 20:23

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Докторе, прекалена важност и мощ им предаваш на тези евреи. Демек с това, че искаш да ги изселиш, всъщност така голямо признание за тяхната интелектуална сила им правиш.
    Да подцениш противника си е голяма грешка. И как да не им признавам интелектуалната сила, след като доста от най-видните интелектуалци са евреи и като цяло Израел е с доста висок среден коефициент на интелигентност.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    искаш ли да докаже че майката на Иванчо е девствена?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    искаш ли да докаже че майката на Иванчо е девствена?
    Искам да ми докажеш, че си малоумен. Едва ли ще е проблем.

Хитлер е убивал. Нищо освен смърт постигнал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си