- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Честито. ^^ Успех и с кормуването.
https://www.facebook.com/browntherap...5475857086794/
Скоро не се бях смял така (без употреба на субстанции ;д).
You're tryin' to be different, that makes you no different
Колко си наивна и даже сама не си вярваш.
Погледни си пак първото изречение и веднага след това второто! Връзва ли се? Мислиш ли го наистина? Кое от двете? Защото ако са и двете едновременно си е чиста шизофрения!
Как е Дейтунар - въртиш ли гаджетата?
Сигурно не можеш да се отървеш от жени и приятели, та не ти остава време за себе си!
Това не е наука, още по-малко професия!
Ако не си намериш чичко бързо, се готви да продаваш домати на пазара...
или други неща!
Грозен, едното изречение е към дейтона, а другото е "по темата". Поласкана съм все пак, че ме цитираш, това е голяма чест за мен.
По темата: (специално за теб, Грозен)
Както казах, не е реторичен въпрос, I need help.
Малко по-добре се чувствам от сутринта де, но все пак губя доверие във всеки около мен, а най-странното е, че губя и в тези, с които предстои да се запозная (съдейки по групата на специалността ми, а.к.а. бъдещите ми колеги и колежки).
Благодаряяя <333
Не мога да се понасям. Бях си обещала, че повече няма да осъществя никакъв контакт с този човек и ще го изключа от живота си окончателно. А когато днес ми се обади, се разтреперих цялата. И естествено забравих всичко, което си бях наумила. И уж нямаше да ходя на изпит, а той като разбра, ме уведоми, че утре в 8 ще бъде пред нас и ще ме закара. В момента още не мога да осмисля какво върша. Отивам на изпит, за който не знам абсолютно нищо, само защото ще прекарам един час с него по пътя. Защо позволявам на този човек да оказва такова влияние върху живота ми? Няма ли най-накрая да ми дойде акъла и да продължа напред?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Сключихме сделка, дано да продължи да важи доста дълго, за да подредя всичко. Щото да - само се мътя в главата. Като цяло се справям добре, щото имам всичко, където доста хора нямат, а иначе желаят. Може би по-скоро мрънкам твърде много и твърде много ровя лайната. Въобще, за момента единствено се чувствам изпразнена от емоции, само това знам със сигурност.
Снощи беше първият път от едно известно време насам, в който предпочитах да спя сама, сигурно щото разговора не ми подейства добре на първо четене. Почвам наистина да свиквам с неговото присъствие наоколо, а че съм привързана се знае от доста отдавна. Просто прави всичко толкова по-лесно и добре, че се учудвам от пълната липса на объркване, когато е наоколо. Може да не е човекът-дом, но е човекът-мехлем и съм абсолютно окей да опитвам да градя неща. Просто се чувствам добре наоколо.
квак
Веднъж и аз да имам хубав ден в живота си. Къде ли е уловката този път![]()
сам си разказах играта този път иначе силата ми расте и то доста бързо
ще се случи нещо интересно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Днес за първи път се обърнаха към мен с "госпожо". Чувствам се стара.
Ядосах се за някакви работи и реших да изпека мъфини. Сигурно щеше да е хубаво, ако се бяха получили кото света, нещо не уцелих как да направя тестото. Нищо, другия път.
Ноктите си отисоха в кофата, много ми е тъжно. А и съм малко непохватна без нокти, чак ме боли сега.Но така е по-добре, бяха изтъняли и се кривяха. Почвам пак да ги мажа с олио и да си растат там.
квак
Ахаххахахах
You're tryin' to be different, that makes you no different
Много добре, но на мен не ми става ясно защо даваш на другите съвети, които не са помогнали на теб!
Много се надявам Туркса да прочете това (за да го хване яд) !
И какво му е хубавото?
Интересно - при теб така ли се случва?
Дейтунар, струва ми се че се заяждаш с момичето!
Деъба и студа ти, дейба... Как да мръдна от нас, бе?! Ужас... Ама така е - обещала съм, ще изпълнявам. Още съм безпомощна и абсолютно неадекватна без нокти, цял ден изпускам неща и даже се порязах заради липсата им.Липсват ми, бе! Искам си ги!
Милото, пак пукалясва от температура. Притеснено ми е и ми се оставаше да си го лигавя.
квак
https://frognews.bg/obshtestvo/narod...-video-18.html
Абе хора кво е това нещо бе
бах маа му
Честно казано живо искам да разбера причината
може пък и да оправдая вещицата :д
някои хора си го заслужават ама пък може и да не си го е заслужила
дано я дават по новините че да се разбере
Аз не виждам никъв съпруг в стаята още по-малко пък някой държи камерата
камерата стои статично и в стаята няма други освен тях според мен
Ааа, ма то май има и някой друг в стаята, луда работа
Последно редактирано от LoadRunner : 09-21-2017 на 21:13