.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Докторе, дай за малко да заровим томахафката!
    Каква томахавка бе човек. Това че те хейтвам в личен формат съвсем не значи че имам някакви забележки към личността ти или че имам нещо против теб. Забележките ми са изцяло на идейно ниво. То това и повечето хора не разбират за расистките идеи на националсоциализма - винаги ги принизяват до някакво лично, посредствено ниво на омраза, а всъщност "омразата" е изцяло на ниво идеи. Естествено, доста хора вкарват много "лична" по характер омраза в дадена идеина постановка, но такива хора има сред последователите на която и да е идея и съвсем не са най-добрите й представители.
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Какви са ти бъдещите житейски планове, мислиш ли да имаш деца, семейство или си решил до края на живота да си останеш незадоволен сатанист-бунтовник срещу всичко и всеки, освен към Хитлер, разбира се? Но дори и той е имал деца?
    Няма да обяснявам подробно, защото не мисля че това ти влиза в работата, но като за начало мисля да избягам от града. Не мисля да живея като "нормалните хора" и да работя за/в система, която не само не се интересува за мен, но и активно се опитва да ме унищожи, физически и идеологически. Минусите от това решение са безброи, много повече от алтернативата - някакси, макар и фиктивно, да плувам на повърхността на системата, но колкото и да е трудно, все пак мисля че това е правилното решение. Що се отнася до семейство и деца - да, ще имам деца, но това не означава, че ще спра да се боря.

И не, Хитлер не е имал деца.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 09-29-2017 на 14:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си