- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Каква томахавка бе човек. Това че те хейтвам в личен формат съвсем не значи че имам някакви забележки към личността ти или че имам нещо против теб. Забележките ми са изцяло на идейно ниво. То това и повечето хора не разбират за расистките идеи на националсоциализма - винаги ги принизяват до някакво лично, посредствено ниво на омраза, а всъщност "омразата" е изцяло на ниво идеи. Естествено, доста хора вкарват много "лична" по характер омраза в дадена идеина постановка, но такива хора има сред последователите на която и да е идея и съвсем не са най-добрите й представители.
Няма да обяснявам подробно, защото не мисля че това ти влиза в работата, но като за начало мисля да избягам от града. Не мисля да живея като "нормалните хора" и да работя за/в система, която не само не се интересува за мен, но и активно се опитва да ме унищожи, физически и идеологически. Минусите от това решение са безброи, много повече от алтернативата - някакси, макар и фиктивно, да плувам на повърхността на системата, но колкото и да е трудно, все пак мисля че това е правилното решение. Що се отнася до семейство и деца - да, ще имам деца, но това не означава, че ще спра да се боря.
И не, Хитлер не е имал деца.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 09-29-2017 на 14:47