- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Предницата на колата е намляна ама се радвам, че му няма нищо, освен душевната болка по любовницата. Снощи ми се стряска на няколко пъти посреднощ и ми говори в съня си, че е много ядосан и тъжен обяснява.Кофти ми е, защото знам колко я обичаше и колко се грижеше за нея, а сега е с градския и търси новата жертва. Цял ден съм с него и се опитвам да го накарам да се усмихне, тук-таме ми се получава. Даже му купих кафе и бисквитка и видях щастлива физиономия. Направи и мен щастлива.
квак
Какво правите, за да се държите будни?
Аз пия по половин литър кафе и ям сладко.
Концертът беше уникално як, въпреки че бях гледала този запис и преди, на голям екран си я имаше емоцията, накрая разбира се ревах. Разписах се и върху винила, който ще изпратят на групата.
Вчера на автогарата видях едно прекрасно създание. Такава съвършена челюст, небрежно разрошена кестенява коса и магнетичен поглед. Виждала съм красиви мъже, ама този беше наистина съвършен, и то не по онзи изкуствен начин като кукла Кен. Буквално не можех да спра да го гледам, добре, че и той си блееше някъде встрани и не забеляза. Изобщо не съм се и надявала, че може да се качи в моя автобус, затова се качих и си седнах без да се оглеждам по седалките. Като тръгнах да слизам от задната врата, го видях да стои на седалката отдясно на стълбите и не знам как не се спънах някъде. Направихме eye contact и направо се разтопих вътрешно. В главата ми веднага зазвуча песента на Джеймс Блънт и още си тананикам "And I don't think that I'll see him again but we shared a moment that will last till the end. YOU'RE BEAUTIFUUUUUUL YOU'RE BEAUTIFUUUUL YOU'RE BEAUTIFUL, it's true. I saw your face in a crowded place...![]()
![]()
![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Осъзнах, че съм голям боклук. Ама осъзнатият проблем е наполовина решен, нали?
Влакът се потроши, прехвърляха ни на друг, когато най-накрая пристигнах на гарата се качих на тролея, който също се развали. Във влака от близките седалки звучеше Fuck my life на Годсмак. Тематично.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
От утре почвам фитнес.
![]()
Последно редактирано от YoungBloodZ : 10-04-2017 на 16:54
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Един път ще отсъствам от работа по здравословни причини и после не мога да наваксам. Иначе до миналата седмица нямах нищо за правене. Имам много bad timing за почти всичко дето го правяпоне не ми е скучно
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.