- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
успах семай щях да успея да хвана поне топографската анатомия, ако не си бях направила кафе, и не бях влезнала тук да мрънкам ;д за втори път тази аларма ми прави такъв номер, най-накрая ще си купя от онези механичните будилници обаче с формата панда. стратегическо решение е, тъй като са мега кют, и когато ми идва да го ударя в земята ще се успокоявам от вида му.
![]()
Защо не ползваш и телефона за аларма?
Когато искаш да направиш нещо, намираш начин!
Когато не искаш - търсиш причина.
Днес никакво мърдане - само до работа и то от обяд. Евентуално и вечерта на кафе ама още не било сигурно, въпреки че има с кво да се похвали. Онази си идва утре и има да ми пили на главата кви простотии съм се навила да свърша ама... Все тая. Чудя се и да се боядисам преди работа с тва за поддръжка на цвета, че бая си пада тва червеното. Дано тоя тонер ми дойде като светия граал на косата, щото не мога да изтърпя цял месец да приличам на морковче. Въпросът е, че и за тва ме мързи.
Разбрах какви са били намеренията и странното е, че не се учудих въобще. Здраве да е.
квак
^ значи представи си колко глупав трябва да си ти, за да го разбираш това и да продължаваш да си част от този “експеримент”
Искам да е петък вече. Тази седмица минава прекалено бавно
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Така е. Младите обичаме да търсим предизвикателство или онова скрито изживяване, което не се показва. В прочие, всички възрастови групи малко или много проявават интерес към тайното, окултното. Просто не си признават пред себе си.
Утре е петък 13.
Разбира се, че пиша глупости. Наясно съм с филма си.
На какви лекарства си, да знам никога да не ги ползвам?
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
На чист въздух, слънце, просторно синьо небе и море с отразнени блещукащи бели облаци от пенливите вълни. Започна есенната трансформация в природата. Появиха се жълтото-оранжевите цветове в гората. Кафявите багри.
И песни от времето на родителите.https://youtu.be/304mywDzN_w?list=RDMMXyOImuMA88c
А всичко е докато не си намеря работа и не се стегна сериозно.
Хапчета.
Взех си wireless клавиатура за 40лв и като се прибрах веднага разбрах че съм се прецакал. Ентъра е от малките копчета и до буквата Z отляво са сложили някво тъпо безсмислено копче (за сметка на шифта- и той е от малките копове) и все го натискам а на латиница е 'ю'
май ще го изтръгна скоро
Последно редактирано от LoadRunner : 10-12-2017 на 20:01
почти съм сигурна, че той не говореше за тези очи
така де, освен ако под "какъв цвят" нямаш предвид сутиена ти ;3
https://www.youtube.com/watch?v=3u8zZt8Qr5k
едно време певците не пееха само за пари
текстописците бяха добри