.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Beep beep beep beep, ако трябва да сме точни.
    Не мисля, че е от марката. Час по-рано същото се случи на съученичка с Huawei. Фабрични настройки не съм връщала, сирената сама спря след около 20-30 секунди, рестартирах, но ме притеснява, че може да реши отново да се обажда, а ми предстоят моменти, в които няма да е хубаво това да се случи.
    Да кажем, че ако се беше случило ден по-рано, щеше да бъде значителна излагация.
    За първи път чувам за подобен проблем при телефон. Със сигурност може да е софтуерен. Ако телефона все още поддържа гаранция винаги можеш да го закараш в сервиз. Ако не ти се занимава — връщане на фабрични настройки, но не е сигурно дали пак няма да се получи същият проблем. Просто не си купувайте измислени телефони от сорта на Huawei, Lenovo, Xiaomi и т.н. китайски продукти. Мога да споделя от личен опит понеже доста телефони са минали през ръцете ми, че винаги си закупувай нещо качествено макар и скъпо!

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    За първи път чувам за подобен проблем при телефон. Със сигурност може да е софтуерен. Ако телефона все още поддържа гаранция винаги можеш да го закараш в сервиз. Ако не ти се занимава — връщане на фабрични настройки, но не е сигурно дали пак няма да се получи същият проблем. Просто не си купувайте измислени телефони от сорта на Huawei, Lenovo, Xiaomi и т.н. китайски продукти. Мога да споделя от личен опит понеже доста телефони са минали през ръцете ми, че винаги си закупувай нещо качествено макар и скъпо!
    Марката е Sony.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Хакнали са ви мрежата в даскало и ви пускат тези звуци с metasploit или някой друг шит!

Settings => Sound => Emergency tone => Off.
    https://forum.xda-developers.com/sho....php?t=1785666
    Не бях свързана с мрежата в училище.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Не бях свързана с мрежата в училище.
    Погледни линка, който ти пратих.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Погледни линка, който ти пратих.
    Погледнах го.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Много силно ти звъни телефона, чак при мен се чува, хохохо.
    Зависи. Колко си близо?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Зависи. Колко си близо?
    Погледни нагоре.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Погледни нагоре.

Аз съм се нуждаел от психолог?

anonymous990763
    Guest
    Погледни нагоре.

Колко учтиви ръце, винаги готови за ръкостискане.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Колко учтиви ръце, винаги готови за ръкостискане.
    Не точно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си