.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    anonymous990763
    Guest

Оглушителен звук от телефон

Днес телефонът ми реши да издава оглушителни звуци подобни на аларма/сирена и нямаше как да го спра. Никакви известия, никакви отворени приложения, скоро не съм инсталирала нови и като се има предвид, че звукът уж беше изключен, не можах да си го обясня.
    Някой да има идея от какво може да бъде и как да се подсигуря в бъдеще да не се случва?

Нито модел си споменала, нито нищо.
    Android, iOS или Windows Phone? Модел? Какви по-скоро са звуците? Beep-beep или само beep продължително? Рестартиране помага ли да се изключи съответният звук? А опита ли връщане на фабрични настройки?

anonymous990763
    Guest
    Beep beep beep beep, ако трябва да сме точни.
    Не мисля, че е от марката. Час по-рано същото се случи на съученичка с Huawei. Фабрични настройки не съм връщала, сирената сама спря след около 20-30 секунди, рестартирах, но ме притеснява, че може да реши отново да се обажда, а ми предстоят моменти, в които няма да е хубаво това да се случи.
    Да кажем, че ако се беше случило ден по-рано, щеше да бъде значителна излагация.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Много силно ти звъни телефона, чак при мен се чува, хохохо.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Час по-рано същото се случи на съученичка с Huawei.
    Хакнали са ви мрежата в даскало и ви пускат тези звуци с metasploit или някой друг шит!

Settings => Sound => Emergency tone => Off.
    https://forum.xda-developers.com/sho....php?t=1785666
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Beep beep beep beep, ако трябва да сме точни.
    Не мисля, че е от марката. Час по-рано същото се случи на съученичка с Huawei. Фабрични настройки не съм връщала, сирената сама спря след около 20-30 секунди, рестартирах, но ме притеснява, че може да реши отново да се обажда, а ми предстоят моменти, в които няма да е хубаво това да се случи.
    Да кажем, че ако се беше случило ден по-рано, щеше да бъде значителна излагация.
    За първи път чувам за подобен проблем при телефон. Със сигурност може да е софтуерен. Ако телефона все още поддържа гаранция винаги можеш да го закараш в сервиз. Ако не ти се занимава — връщане на фабрични настройки, но не е сигурно дали пак няма да се получи същият проблем. Просто не си купувайте измислени телефони от сорта на Huawei, Lenovo, Xiaomi и т.н. китайски продукти. Мога да споделя от личен опит понеже доста телефони са минали през ръцете ми, че винаги си закупувай нещо качествено макар и скъпо!

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    За първи път чувам за подобен проблем при телефон. Със сигурност може да е софтуерен. Ако телефона все още поддържа гаранция винаги можеш да го закараш в сервиз. Ако не ти се занимава — връщане на фабрични настройки, но не е сигурно дали пак няма да се получи същият проблем. Просто не си купувайте измислени телефони от сорта на Huawei, Lenovo, Xiaomi и т.н. китайски продукти. Мога да споделя от личен опит понеже доста телефони са минали през ръцете ми, че винаги си закупувай нещо качествено макар и скъпо!
    Марката е Sony.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Хакнали са ви мрежата в даскало и ви пускат тези звуци с metasploit или някой друг шит!

Settings => Sound => Emergency tone => Off.
    https://forum.xda-developers.com/sho....php?t=1785666
    Не бях свързана с мрежата в училище.

Не бях свързана с мрежата в училище.
    Погледни линка, който ти пратих.
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

anonymous990763
    Guest
    Погледни линка, който ти пратих.
    Погледнах го.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Много силно ти звъни телефона, чак при мен се чува, хохохо.
    Зависи. Колко си близо?

Град
    Dreamland
    Зависи. Колко си близо?
    Погледни нагоре.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Погледни нагоре.

Аз съм се нуждаел от психолог?

anonymous990763
    Guest
    Погледни нагоре.

Колко учтиви ръце, винаги готови за ръкостискане.

Град
    Dreamland
    Колко учтиви ръце, винаги готови за ръкостискане.
    Не точно.

Повече от фен
    интересно
    В даскалото ви има ли wi-fi и попринцип свързваш ли се към него? А блутута включен ли беше? Звукът, който е издал телефона на съученичката същия ли беше и имаш ли го някъде в телефона си? Прехвърли си файловете на компютъра и върни фабричните настройки.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    интересно
    В даскалото ви има ли wi-fi и попринцип свързваш ли се към него? А блутута включен ли беше? Звукът, който е издал телефона на съученичката същия ли беше и имаш ли го някъде в телефона си? Прехвърли си файловете на компютъра и върни фабричните настройки.
    Точно това и мен ме учуди, че и двете не бяхме свързани към wi-fi мрежата на училището, моя Bluetooth също беше изключен. Звукът обаче беше един и същ. Беше толкова силен, че в първия момент не можеше да се определи от кой ъгъл на стаята идва, докато накрая не си приближих телефона до ухото, нямам го никъде като мелодия/аларма или каквото и да е.

Дори в магазините вече знаят защо клиенти купуват адаптери за стари телефони.

Това е театър. И не знам защо се прави.

Много хубаво , че няма повече да се срещаме пък, Индистиче..

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Дори в магазините вече знаят защо клиенти купуват адаптери за стари телефони.

Това е театър. И не знам защо се прави.

Много хубаво , че няма повече да се срещаме пък, Индистиче..
    Не знаеш кога да спреш.

Повече от фен
    Точно това и мен ме учуди, че и двете не бяхме свързани към wi-fi мрежата на училището, моя Bluetooth също беше изключен. Звукът обаче беше един и същ. Беше толкова силен, че в първия момент не можеше да се определи от кой ъгъл на стаята идва, докато накрая не си приближих телефона до ухото, нямам го никъде като мелодия/аларма или каквото и да е.
    Според това, което чета, има 2 възможности:
    бъг в софтуера или по-вероятната - някой съученик е пробвал експлойти върху вашите устройства докато сте били свързани към общата мрежа/ или ви е бил включен блутута и му се е получило. Веднъж получил достъп до устройството - има възможност да направи всякакви мизерии. С коя версия на андроид си? Старай се да инсталираш актуализациите за сигурността, не дръж блутуута включен и внимавай с публичните мрежи.

anonymous990763
    Guest
    Според това, което чета, има 2 възможности:
    бъг в софтуера или по-вероятната - някой съученик е пробвал експлойти върху вашите устройства докато сте били свързани към общата мрежа/ или ви е бил включен блутута и му се е получило. Веднъж получил достъп до устройството - има възможност да направи всякакви мизерии. С коя версия на андроид си? Старай се да инсталираш актуализациите за сигурността, не дръж блутуута включен и внимавай с публичните мрежи.
    Мисля че споменах, че бях с изключен Bluetooth и не съм се свързвала към мрежата на училището. Другото е, че се съмнявам някой да набележи точно тези два телефона.

Повече от фен
    Мисля че споменах, че бях с изключен Bluetooth и не съм се свързвала към мрежата на училището. Другото е, че се съмнявам някой да набележи точно тези два телефона.
    тоест от началото на годината не си се свързвала към мрежата на училището/не си си пускала блутута?
    това за набелязването - просто пробва всички възможни устройства и атакува само уязвимите.
    иначе варианти бол
    най-готиния, за който успях да се сетя, е
    https://www.theregister.co.uk/2017/0...n_electronics/

Не знаеш кога да спреш.
    Един приятел не може да се регистрира, ти ли му пречиш?

anonymous990763
    Guest
    тоест от началото на годината не си се свързвала към мрежата на училището/не си си пускала блутута?
    това за набелязването - просто пробва всички възможни устройства и атакува само уязвимите.
    иначе варианти бол
    най-готиния, за който успях да се сетя, е
    https://www.theregister.co.uk/2017/0...n_electronics/
    Точно така, нито едно от двете.
    Хехе, щях да съм очарована, ако ми се беше случило точно това.

Абе бъг в телефоните. Твоя телефон и нения са били по едно и също време в една и съща стая, ест, че да, so как да го опиша.. нещо като лъчи ли, не знам как да го кажа.. Или се харесват, и ви намекват. Използвала ли си някоя wifi мрежа без парола или по-точно free wifi ?

anonymous990763
    Guest
    Абе бъг в телефоните. Твоя телефон и нения са били по едно и също време в една и съща стая, ест, че да, so как да го опиша.. нещо като лъчи ли, не знам как да го кажа.. Или се харесват, и ви намекват. Използвала ли си някоя wifi мрежа без парола или по-точно free wifi ?
    Не съм използвала подобни свободни мрежи.
    И само да спомена,че телефоните ни иззвъняха някъде на разстояние от час и нещо.

Повече от фен
    значи твоя се е правил на недостъпен цял час и накрая все пак е отговорил
    явно е женски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си