- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзката ни разпада
В една връзка е много важно да има лично пространство. Да, трябва да сте един до друг и да си споделяте, но е хубаво всеки самостоятелно да може да работи по образованието, кариерата си, личните си отношения и т.н.
Ако сте достатъчно зрели и си имате доверие, няма да има защо да се притеснявате, че другия ви изневерява и темподобни, когато просто иска да прекарва малко време за себе си. И за тва тоя "таен достъп", който имаш до профилите й е тъп, защото е знак на липса на доверие и бъркане в личното пространство.
Напълно възможно е нещата да са се изчерпали и да са изстинали от нейна страна, да.
Отиди и поговори с нея веднъж, обясни й какво те притеснява за да може да стигнете до взаимен компромис.
Ако нещата не се променят, приключвай тия отношения.
Проблем не ми е ,че трябва да има лично пространство,а това,че изведнъж така се промени с новото училище.А за тайния достъп не съм човек който обича да клюкарства влизам за да видя съобщенията,не самото съдържание а до кой са и излизам и това не го праве всеки ден а през ден два
Благодаря на всички за съветите които ми дадохте,говорих с нея обеща ми,че тя ще оправи всичко,казах й,че искам един ден да не си пише домашните в училище а в тях и ако пак продължи така да ме върти ще й посоча пътя.И да спомена че нейната логика е следната:аз нямам право да имам приятели момичета а тя има право да има приятли момчета и дори да движи с тях и да пише...
Какво са 30 мин. ? Аз не мога да свърша за толкова малко време, той се притеснява, че приятелката му е в мъжка компания за 30 мин. Надавям се да разбереш какво намекнах.![]()
Затова ходя само с ку*ви.*ебавка*
Щях да си поговоря с нея, да я питам дали има нещо, за което не знам, лесно ще разбера дали ме лъже, защото ще тръгна с човек, който го познавам добре, и му имам цялото си довериеКат ти види ипто във фейса, и те пита дали имаш нещо общо, вярвам в това, че ще я излъжеш.
![]()