- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Каза лоботомирания червен дедко...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
въй сериозно ли? тряя си много тъп че да си от герб
нищо че няма за кой ама тва да тръбиш "аз съм от герб" .......
той гласувал за герб, за да му намерят работа
малко след изборите го уволняват
даааа
на следващите избори да гласува за тези, които му обещават трудов договор, и без това си продава гъза, поне да го продава срещу няква гаранция
Не отклонявай темата сега така гузно. Кажи нещо за БКП сегашно БСП и лъчезарната ви лидерка едновремешна седесарка Корнелченцето Нинова.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вие сте уникални.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Папагал, защо не искаш да коментираш брат си, на мен ми е интересен.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
може да си говорим и за теб
а за да ни е по-весело и интересно
ще дам фейса ти на някой тукашен
някой толкова досаден, че с месеци
ще си прави нови профили там
след като му блокираш поредния
Скоро имам ржд и минавам заветните 22. След което този път окончателно напускам тиин форума.
Попугай, ти това не трябваше ли да го сториш на 19-20?
Човек, какви са тези ограничения дето си поставяш, че ставаш на 22 и напускаш форума. Защо? Каква е причината? Ако не го напуснеш, какво ще стане? Все едно форума ти пречи да пораснеш ли? Не се излагай, форумен приятелю.
ПП: Е, сега ако вземеш се ожениш, имаш деца и нямаш време е друго нещо.
Последно редактирано от defender : 10-18-2017 на 13:07
Заеби, няма се занимавам повече с простотии. Не ми трябвало нищо да знам... Ми, ок, тогава и ти нищо няма да получиш. Само ме е бяс, че ще проваля едни пари, където вожеше да ги изхарча по-като света + мога да си навлека страшни проблеми. Правя го, щото съм обещала, общо-взето. Иначе ми умря всяко желание. Ама не е като да не съм свикнала да съм разомарована. Майната му, и тва ще мине.
квак
Цял ден ме боли глава, а никога не ме е боляла глава. Ще умирам.
I'm too weird to live, but much too rare to die.