- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да поправя нещата?
Благодаря ти за хубавото мнение. И да боря се за нея и не искам да се отказвам.Искам и да добавя,че не искам да я купя с подаръци..както хората над теб си мислят.Това е жалко и тъпо!!! Аз се опитвам да си я върна с отношение и любов,но е много трудно.Даже си мисля,че така като постоянно искам да съм около нея не си помагам.Смисъл мисля,че е хубаво да усети липсата ми ..и цялото това отношение към нея .Тогава може би ще има някакъв ефект.Защото тя в момента не ми пише, освен ако аз не и пиша.Бях си направил един експеримент ..не и бях писал 3 дни ..и на 3-я ден и писах.Когато го направих..от дума на дума тя ме попита какво съм правил през тези дни..и с кои приятели съм излизал..Смисъл не знам дали просто от любопитство пита или просто ме ревнува.Също така ме беше питала дали ми пишат други момичета ..и аз в началото и казах да..с цел малко да изревнува и тя ме попита (така ли,кое момиче ти пише)..но после осъзнах,че е тъпо да я лъжа нарочно,за да ревнува ..и и казах че не си пиша с никоя.Та мисълта ми е ако не и пиша известно време,докато тя не ме потърси сама ...вариант ли е ?
![]()
Не прави такива експерименти, щото ще вземе и тя да си направи един експеримент, но с друго момче, ще вземе да го хареса и ще се преебеш! Пиши й през ден, покажи й, че ти пука за нея, излизайте да се разхождате и такива, но не я подканвай да се събирате, изчакай малко да й поотминат спомените за случилите се неща, трябва й време, дай й го! Тя те харесва и обича, но не се чувства готова, просто й покажи, че ти пука за нея, обещай й, че искаш само нея и подобни. Късмет, пиши като стане нещо.
Не тя ако има чувства към мен..никога не би си направила експеримент с друг..а и това момче си има приятелка,което ме навежда още повече на мисълта,че тя ме лъже ..че го харесва.Защото тя не е такава..никога не би развалила връзката на някого ..за да може тя да е щастлива .Искам да кажа..че щом тя знае,че той си има приятелка ..никога не би го докоснала .Но все пак си мисля,че ме лъже с него и че не го харесва.Иначе пробвах това,което казваш...но не знам дали помага и наистина мисля да пробвам това,което ти написах.Знам,че тя ще ми пише най-късно до 10-я ден.Искам просто да усети липсата ..топлотата ми ..загрижеността ми към нея ...и всички тези чувства,които и давам.Пък да видим тогава какво ще стане..Вярвам,че един ден ще се съберем,но това няма да е скоро.В най-лошият вариант ..тя ще тръгне с друг...но във всеки друг ще търси мен..и не мисля че ще ме намери.Ще разбере че другите са задници ..търсещи от нея само интимни неща.А аз не съм такъв..чак на петият път в които спахме заедно..аз си позволих да я докосна по-така и то защото знаех,че и тя го иска.Ще види какви са другите 90% от момчетата на моята възраст и тогава ще ме оцени ...