.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Тия мърши по-горе не ги слушай.

Бори се за нея, не като й купуваш коли, апартаменти и подобни лайна, а като й помагаш по всякакъв начин, правиш й комплименти, както сам каза, тя харесва малки подаръчета - от време на време и взимай нещо, ако обича да чете - вземи й някоя книга, естествено с цвете и шоколад примерно. Питай сестра й дали може да ти помогне по някакъв начин, да се съберете. Просто не се отказвай, не си струва да загубиш 3 годишна връзка толкова лесно.
    Благодаря ти за хубавото мнение . И да боря се за нея и не искам да се отказвам.Искам и да добавя,че не искам да я купя с подаръци..както хората над теб си мислят.Това е жалко и тъпо!!! Аз се опитвам да си я върна с отношение и любов,но е много трудно.Даже си мисля,че така като постоянно искам да съм около нея не си помагам.Смисъл мисля,че е хубаво да усети липсата ми ..и цялото това отношение към нея .Тогава може би ще има някакъв ефект.Защото тя в момента не ми пише, освен ако аз не и пиша.Бях си направил един експеримент ..не и бях писал 3 дни ..и на 3-я ден и писах.Когато го направих..от дума на дума тя ме попита какво съм правил през тези дни..и с кои приятели съм излизал..Смисъл не знам дали просто от любопитство пита или просто ме ревнува.Също така ме беше питала дали ми пишат други момичета ..и аз в началото и казах да..с цел малко да изревнува и тя ме попита (така ли,кое момиче ти пише)..но после осъзнах,че е тъпо да я лъжа нарочно,за да ревнува ..и и казах че не си пиша с никоя.Та мисълта ми е ако не и пиша известно време,докато тя не ме потърси сама ...вариант ли е ?

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от dante.bg9777 Виж мнението
    Благодаря ти за хубавото мнение . И да боря се за нея и не искам да се отказвам.Искам и да добавя,че не искам да я купя с подаръци..както хората над теб си мислят.Това е жалко и тъпо!!! Аз се опитвам да си я върна с отношение и любов,но е много трудно.Даже си мисля,че така като постоянно искам да съм около нея не си помагам.Смисъл мисля,че е хубаво да усети липсата ми ..и цялото това отношение към нея .Тогава може би ще има някакъв ефект.Защото тя в момента не ми пише, освен ако аз не и пиша.Бях си направил един експеримент ..не и бях писал 3 дни ..и на 3-я ден и писах.Когато го направих..от дума на дума тя ме попита какво съм правил през тези дни..и с кои приятели съм излизал..Смисъл не знам дали просто от любопитство пита или просто ме ревнува.Също така ме беше питала дали ми пишат други момичета ..и аз в началото и казах да..с цел малко да изревнува и тя ме попита (така ли,кое момиче ти пише)..но после осъзнах,че е тъпо да я лъжа нарочно,за да ревнува ..и и казах че не си пиша с никоя.Та мисълта ми е ако не и пиша известно време,докато тя не ме потърси сама ...вариант ли е ?
    Не прави такива експерименти, щото ще вземе и тя да си направи един експеримент, но с друго момче, ще вземе да го хареса и ще се преебеш! Пиши й през ден, покажи й, че ти пука за нея, излизайте да се разхождате и такива, но не я подканвай да се събирате, изчакай малко да й поотминат спомените за случилите се неща, трябва й време, дай й го! Тя те харесва и обича, но не се чувства готова, просто й покажи, че ти пука за нея, обещай й, че искаш само нея и подобни. Късмет, пиши като стане нещо.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Не прави такива експерименти, щото ще вземе и тя да си направи един експеримент, но с друго момче, ще вземе да го хареса и ще се преебеш! Пиши й през ден, покажи й, че ти пука за нея, излизайте да се разхождате и такива, но не я подканвай да се събирате, изчакай малко да й поотминат спомените за случилите се неща, трябва й време, дай й го! Тя те харесва и обича, но не се чувства готова, просто й покажи, че ти пука за нея, обещай й, че искаш само нея и подобни. Късмет, пиши като стане нещо.
    Не тя ако има чувства към мен..никога не би си направила експеримент с друг..а и това момче си има приятелка,което ме навежда още повече на мисълта,че тя ме лъже ..че го харесва.Защото тя не е такава..никога не би развалила връзката на някого ..за да може тя да е щастлива .Искам да кажа..че щом тя знае,че той си има приятелка ..никога не би го докоснала .Но все пак си мисля,че ме лъже с него и че не го харесва.Иначе пробвах това,което казваш...но не знам дали помага и наистина мисля да пробвам това,което ти написах.Знам,че тя ще ми пише най-късно до 10-я ден.Искам просто да усети липсата ..топлотата ми ..загрижеността ми към нея ...и всички тези чувства,които и давам.Пък да видим тогава какво ще стане ..Вярвам,че един ден ще се съберем,но това няма да е скоро.В най-лошият вариант ..тя ще тръгне с друг...но във всеки друг ще търси мен..и не мисля че ще ме намери.Ще разбере че другите са задници ..търсещи от нея само интимни неща.А аз не съм такъв..чак на петият път в които спахме заедно..аз си позволих да я докосна по-така и то защото знаех,че и тя го иска.Ще види какви са другите 90% от момчетата на моята възраст и тогава ще ме оцени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си