.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от dante.bg9777 Виж мнението
    Защо сте иронични ?
    Не, не сме. Напълно сериозни сме, защото при наличието на такъв блестящ план, успехът е на 112 % гарантиран!
    Аз мисля ,че горните съвети са доста смислени.
    Ти сериозно ли? Е, добре, хубаво, че комплексар ти помогна да се осъзнаеш как да гониш целите си. Иди купи й един локум заедно с книжка за оцветяване и букет. После звънни на сестрата да се видите на по кафе и да обсъдите стратегията. Може след кафето да се пренесете у тях за още кафе и да отворите локума, за да опитате дали става. Тъкмо ще се поотпуснете още малко и доизпипате стратегията. Даже още по-добре, ако така се нагласят нещата тя момичето ти дойде на гости на сестра си точно в този момент. Като ви види с локум и кафе ще разбере, че имаш само една цел да се видиш със сестра й и това е да си говорите за нея. Ще се трогне толкова много при тази гледка, а букета и книжката за оцветяване, които ще види на масата ще са върха на изненадата. Тя ще разбере, че щом правиш толкова много мили неща за нея, значи обезателно трябва да се върне при теб.

Ако няма какво да напишете, с което малко или много да се опитате да помогнете..просто не пишете и не се заяждайте
    Ами ето, видя, че има какво да се каже още по темата. И изобщо не е е заяждане. Мисля, че вече след толкова много разработен планове възможността ти за успех е поне 111 - 112%. После сподели как е минало! Успех!

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Не, не сме. Напълно сериозни сме, защото при наличието на такъв блестящ план, успехът е на 112 % гарантиран!

Ти сериозно ли? Е, добре, хубаво, че комплексар ти помогна да се осъзнаеш как да гониш целите си. Иди купи й един локум заедно с книжка за оцветяване и букет. После звънни на сестрата да се видите на по кафе и да обсъдите стратегията. Може след кафето да се пренесете у тях за още кафе и да отворите локума, за да опитате дали става. Тъкмо ще се поотпуснете още малко и доизпипате стратегията. Даже още по-добре, ако така се нагласят нещата тя момичето ти дойде на гости на сестра си точно в този момент. Като ви види с локум и кафе ще разбере, че имаш само една цел да се видиш със сестра й и това е да си говорите за нея. Ще се трогне толкова много при тази гледка, а букета и книжката за оцветяване, които ще види на масата ще са върха на изненадата. Тя ще разбере, че щом правиш толкова много мили неща за нея, значи обезателно трябва да се върне при теб.

Ами ето, видя, че има какво да се каже още по темата. И изобщо не е е заяждане. Мисля, че вече след толкова много разработен планове възможността ти за успех е поне 111 - 112%. После сподели как е минало! Успех!
    Добре...тогава кажи ми ти какво да правя

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Добре...тогава кажи ми ти какво да правя
    Щом не си я размекнал дори с кучето, което би трябвало да бъде абсолютно най-коронния номер в книжката за трикчета, с които да минеш на метър за всички меко казано "недоразумения", връзката ти е финито. Да й досаждаш с посредствени подаръци няма смисъл. Да я чакаш също след като се среща с други. Задавал ли си си изобщо въпроса какво изобщо значи, че изпитвала няк'ви си там симпатии към някакъв си? Да не е на 6, че да са само по снимки във фейса? Явно си се вижда с някого и още по-зле за теб, че сигурно заедно разхождат твоето куче...
    Накарай се някак да ти пораснат топки, за да разбереш, че света ти не е приключил без нея. Млад си, със сигурност имаш форма и време пред себе си за нова свежа любов и може би по-качествена благодарение на опита, който вече си натрупал до тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си