.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Дебела съм!

Така де на 15 съм, последно време качих доста килца. Сега съм 93 кг и съм висока 167 см , основни проблемни зони са ми любовните дръжки и корема. Имам и доста стрии в тези области.

Какво е вашето мнение и ме посъветвайте какво трябва да правя ? И какво знаете за стриите ?

Голям фен
    Съветвам те да отслабнеш.

Супер фен Аватара на killemall_2002
    За кви основни проблемни зони ми говориш,имаш сериозен проблем , и трябва да се промениш изцяло.
    Born to lose,Live to win

Мега фен
    Създай си ред кога и колко да ядеш през деня и не го нарушавай. До лятото ще си таман.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anonimna 23 Виж мнението
    Сега съм 93 кг и съм висока 167 см
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Прекалено много ли е ?

Супер фен Аватара на kompleksar
    Прекалено много ли е ?
    Имаш още възможност да отслабнеш, не гледай дали са много, за да губиш надежда.

Спри газираното и захарта, направи си някоя диета или намери някоя, стой повече навънка и се разхождай (да не те е срам от другите), тичай сутрин.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от killemall_2002 Виж мнението
    За кви основни проблемни зони ми говориш,имаш сериозен проблем , и трябва да се промениш изцяло.
    Имах предвид, че корема ми основно става по-голям като дебелея

На 15години си, висока 1.67 и тежиш 93кг.Това наистина не е здравословно. Минаваш много границата, трябва да минеш на режим и тренировки.Започвай, защото си застрашаваш сериозно здравето.
    ...

Цитирай Първоначално написано от anniekk Виж мнението
    На 15години си, висока 1.67 и тежиш 93кг.Това наистина не е здравословно. Минаваш много границата, трябва да минеш на режим и тренировки.Започвай, защото си застрашаваш сериозно здравето.
    Не мога да се спра със сладкото и с тестените и мазни храни. Тъпча се и след това се чувствам виновна..

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Създай си ред кога и колко да ядеш през деня и не го нарушавай. До лятото ще си таман.
    Недей я заблуждава, щото само ще се разочарова! Нали осъзнаваш, че говориш за отслабване с 40кг за 5 месеца? Не е невъзможно, но първо не е по силите на всеки и второ, не е особено полезно.
    Ако наистина искаш да отслабнеш, има куп хранителни режими и тренировки из интернет. Може и да не са правени конкретно за теб, но при всички случаи, ще имат положителен ефект при теб. А ако имаш пари, можеш да се обърнеш към професионален инструктор, който да ти каже как да се храниш, какви упражнения и как да ги правиш.

Не мога да се спра със сладкото и с тестените и мазни храни. Тъпча се и след това се чувствам виновна..
    Когато бях по-малка и на мен ми се ядеше много сладко, но мислиш ли, че секундите наслада си заслужават чувството за вина след това? По-мъничко си хапвай, примерно през ден, ако не можеш да го спреш съвсем. Свиква се и без него. Просто си пристрастена , както другите хора към цигарите. Помисли си с толкова сладко колко много захар вкарваш в тялото си... остави, тялото... здравето ти се съсипва, а си само на 15години.Потърси варианти за режими, не диети с гладуване. Има толкова варианти дето можеш да си хапваш по 4-5пъти на ден. Бих ти предложила и 90 дневната като вариант, но, разбира се на третия ден(въглехидратния) не яж за закуска шоколад, на обяд поничка и на вечеря баница... Не е това целта. Диетата е на принципа на разделното хранене.Без обратен ефект. Късмет и много воля!
    Последно редактирано от anniekk : 12-15-2017 на 16:31
    ...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Недей я заблуждава, щото само ще се разочарова! Нали осъзнаваш, че говориш за отслабване с 40кг за 5 месеца? Не е невъзможно, но първо не е по силите на всеки и второ, не е особено полезно.
    Ако наистина искаш да отслабнеш, има куп хранителни режими и тренировки из интернет. Може и да не са правени конкретно за теб, но при всички случаи, ще имат положителен ефект при теб. А ако имаш пари, можеш да се обърнеш към професионален инструктор, който да ти каже как да се храниш, какви упражнения и как да ги правиш.
    Много ме е срам.

Когато бях по-малка и на мен ми се ядеше много сладко, но мислиш ли, че секундите наслада си заслужават чувството за вина след това? По-мъничко си хапвай, примерно през ден, ако не можеш да го спреш съвсем. Свиква се и без него. Просто си пристрастена , както другите хора към цигарите. Помисли си с толкова сладко колко много захар вкарваш в тялото си... остави, тялото... здравето ти се съсипва, а си само на 15години.Потърси варианти за режими, не диети с гладуване. Има толкова варианти дето можеш да си хапваш по 4-5пъти на ден. Бих ти предложила и 90 дневната като вариант, но, разбира се на третия ден(въглехидратния) не яж за закуска шоколад, на обяд поничка и на вечеря баница... Не е това целта. Диетата е на принципа на разделното хранене.Без обратен ефект. Късмет и много воля!
    Пробхав я , но на втория ден се натъпках. Нашите също ми правят забележка, но не знам продължавам да дебелея и дебелея

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако под "таман" разбираш манекенски размери, може и да си прав.
    Аз имах предвид размери, при които няма да се срамува, че е прекалено дебела.

Голям фен
    Пробхав я , но на втория ден се натъпках. Нашите също ми правят забележка, но не знам продължавам да дебелея и дебелея
    Балонът се надува, надува, надува.

Gospodin19999
    Guest
    Здрасти ще ти кажа нещо което никога не съм писал по форумите.

Преди две години бях 110 килограма и висок 1.65 също като тебе аз имах тези стрий комплексираха ме. Погледнах се в огледалото и по боксерки и се отвратих от себе си. Спрях да мисля за храната храних се по 3 пъти на ден и по малко без тестено, сладко , газирано и други вредни работи.
    Стегни се забрави за яденето намери си някакво хоби.

Пиеш ли някакви хапчета. Защото може да имат страничен ефект. Ако пиеш хапчета мини на хомеопатия те нямат странични ефекти.

Виж тази реч на Арнолд Шварценегер тя много ми помогна : всеки път когато си казвах няма смисъл да продължавам не мога победен съм си го пусках : https://www.youtube.com/watch?v=ofLabfXjB6A

Gospodin19999
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    няма нужда да го казваш това на момичето тя иска съвет а не ,, балонът се надува , надува , надува,, Ако не можеш да помогнеш отмини , ако можеш да помогнеш помогни .

Цитирай Първоначално написано от Gospodin19999 Виж мнението
    Здрасти ще ти кажа нещо което никога не съм писал по форумите.

Преди две години бях 110 килограма и висок 1.65 също като тебе аз имах тези стрий комплексираха ме. Погледнах се в огледалото и по боксерки и се отвратих от себе си. Спрях да мисля за храната храних се по 3 пъти на ден и по малко без тестено, сладко , газирано и други вредни работи.
    Стегни се забрави за яденето намери си някакво хоби.

Пиеш ли някакви хапчета. Защото може да имат страничен ефект. Ако пиеш хапчета мини на хомеопатия те нямат странични ефекти.

Виж тази реч на Арнолд Шварценегер тя много ми помогна : всеки път когато си казвах няма смисъл да продължавам не мога победен съм си го пусках : https://www.youtube.com/watch?v=ofLabfXjB6A
    Много ти благодаря.

Нещо такова.

Цитирай Първоначално написано от Gospodin19999 Виж мнението
    няма нужда да го казваш това на момичето тя иска съвет а не ,, балонът се надува , надува , надува,, Ако не можеш да помогнеш отмини , ако можеш да помогнеш помогни .
    Свикнала съм с такива коментари, не са ми проблем. Все пак наистина благодаря !

Трябва и с твоята интелектуална дейност това да се случва, но за жалост...
    Последно редактирано от anniekk : 12-16-2017 на 14:21
    ...

Голям фен
    Трябва и с твоя интелектуална дейност това да се случва, но за жалост...
    Наистина много жалко.. Надявам се някой ден поне малко да се добера до нивото на твоята 'интелектуална дейност', мило другарче.
    Последно редактирано от Necrologist : 12-16-2017 на 13:43

Наистина много жалко.. Надявам се някой ден поне малко да се добера до нивото на твоята 'интелектуална дейност', мило другарче.
    Мило другарче, не си перфектен със сигурност, така, че, ако имаше поне мъничко акъл щеше да си редактираш коментара. Аман от такива като теб. После защо държавата ни била на това положение.Дъното на дъното са хора, които засягат хората с проблеми Давам ти време за размисли и страсти!
    ...

Голям фен
    Мило другарче, не си перфектен със сигурност, така, че, ако имаше поне мъничко акъл щеше да си редактираш коментара. Аман от такива като теб. После защо държавата ни била на това положение.Дъното на дъното са хора, които засягат хората с проблеми Давам ти време за размисли и страсти!
    Да съм казвал, че съм перфектен? За какъв акъл и какво редактиране на коментари ми говориш?
    Или по-скоро трябва да кажа за, какъв, акъл, и какво редактиране на коментари, ми говориш.
    Мерси, че ми даваш време за размисли и страсти. Ще го използвам да си помисля как по дяволите успя да намесиш държавата и нейното положение в празното си изказване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си