- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
няма ли гери никол да пее на новогодишния концерт по бнт
къв е тоя оркестър
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ха,"убавия" е баннат.
Хубаво начало на новата година.
А,Честита Нова година на всички!![]()
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ако нова година почва с температура, алергии и повръщане, се надявам на много по-успешна година, щото то от това по-зле накъдеама все пак се мотивирахме де и не лежахме на дивана самосъжалявайки се.
Та да, за много години, съфорумци
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Започвам да си мисля не се ли появява малко съвест от време на време. Странно ми е малко честно казано, но от една страна има и защо да е така. Просто ми е странно, спомням си като беше обратното...Как да е.
Life is how you live it not how you spend it.
Айде, за много години! Да е жив и здрав, който ни избави от Гнидата и да продължава все така!
Ня ли химици тука е
Защо всички си мислят че са толкова оригинални и забавни като кажат “не сме се виждали от миналата година” това е всяка година първите няколко седмици на новата година![]()
Следващият декември смятам да запразня от 23ти и така чак до 7ми Януари
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Майкооооо, кви работи?! :дддддд Нимоа. Пръснах се да се смея просто. :дддд
квак
супер денсчупиха ми едното огледало на колата, после един пиян дъртак паркира предницата си в мойта врата, после на работа на държаха допълнително 7 часа...
по хубаво начало на 2018-та не съм очаквал![]()
Вместо да оставя някои хора в миналата година, си ги прехвърлих в новата заедно с всичката болка, която ми носят. <3
Разбирам да съм някоя крайно тъпа, която не подозира за последствията, но аз осъзнавам с целия си акъл (малко останал, но има), че това не ми носи нищо хубаво, и пак продължавам с 300 към пълното съсипване на живота си.
Милано е наистина прекрасен град, но не спирам да твърдя, че във втория ми дом в компанията на всички отрепки щях да прекарам далеч по-приятна седмица. Обаче си падам по крайностите и реших, че няма да е достатъчно гадно да зарежа майка ми да ходи сама, а ще е много по-шибано да отида с нея и да ѝ съсипя ваканцията.
И няма ню иър, ню ми. Нито ню иър, сейм шит. Шитът се очертава да е по-голям от всякога. Ударих дъното на дъното. Но ми харесва.
Може би мнението на всички, че имам малко или много някакво положение сред обществото и не трябва да се движа в средата на пропадняците е преувеличено. Ами ако и аз принадлежа към дъното? Ако и аз съм част от тази утайка и мястото ми е точно сред безделниците? Дали очакванията на всички не са грешни и вместо да постигна нещо просто трябва да зарежа образованието и мечтите си за реализация и да си стоя при отрепките?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Поредната година на опознаване на себе си.
Я се стягайте бе хораа, какви са тези депресарски мисли в главите ви. Ще Ви се караам!!!Аз се чувствам добре. Учудващо спокоен беше първият работен ден за годината. На никой не му се бачка, а аз се чудя от къде така ми се е доработило
. Даже и първият тикет направих за 2018-та
. Днес ми направи впечатление, че и няколко души от фитнеса, които не познавам ме поздравиха и взеха да си говорят с мен все едно се знаем от години
. Добре, че съм адски социална личност (от зодията ми е
). Нямам търпение да превърта тук една игра
. Откакто си взех новото PC съм се зарибил зверската да пуцам
![]()
(връщам се в детските години).
Смятам живот и здраве да почвам след февруари (като ми минат повечето разходи покрай пустата магистратура - много скъпа..ужас) да заделям повече парички и този път да не oтиват за "ученички"
![]()
.
Последно редактирано от Shines : 01-02-2018 на 20:27
Направо побеснях. Как може да ми говори такива неща?! Изобщо ли не се усеща?! Наистина нямам думи, с които да опиша колко ме ядоса тая глупост. Няма право да е толкова несъобразителен. Или го каза нарочно и после се направи на ударен, или наистина трябва да го ударя с нещо, че да му дойде малко ум в главата. Нямам думи...
Последно редактирано от Lilanda : 01-02-2018 на 20:57
Life is how you live it not how you spend it.
Спокойствие и само спокойствие, както е казал Карлсон.
За много години, форумни люде! Бъдете здрави, щастливи и по-добри![]()
Ебахти кво е яко да се наспиш... :3 Ставам на бързичко, хапвам и пия кафе, след което се екипирам и излизам малко на някъде, щото не ми се седи на едно място. Хем и имам да обикалям по магазините. Нямам търпение неделя да идва насам, че не сме се виждали почти месец. Некво бая ми липсва.![]()
квак
Защо е само Сряда?
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Докато всичко е наред и се чувствам добре, внезапно ме поглъщат супер мрачните мисли и имам чувството, че направо не ми се живее.
В случая дори подходящата музика за оправяне на настроението не ме спасява и не мога да се изправя.
Защо съм такава развалина?
I'm too weird to live, but much too rare to die.