- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Свястно момче изглежда… обича да го черпят![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Само чака някое момиче да почне да пише тук и веднага действа.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Досадник.
Последно редактирано от deitona22 : 02-20-2018 на 18:56
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
някой ден трябва да го посетя
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
n
някаква добричка и може би наивна, още не си е развила пълния потенциал във форона.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
каквото и да кажа ще е малко
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако го пратят в казармата ефрейтора и старшината ще се надпреварват кой да го бие
айфона му не е издържала количеството емотикони, които използва
адекватен човек с изградена ценностна система макар и рядко да пише сериозни неща
От преди е по уравновесен. Обаче преди беше отворен за повече, сега е затворен, и когато му се покаже друга гледна точка би я отхвърлил с лекота.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Отворен човечец в добрия смисъл на думата
Пълен дебил
I'm too weird to live, but much too rare to die.