- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само за абитюренти! Колко пари мислите, че ще ви струва бала
Моят бал не излезе много скъпо, нашите предпочетоха да спестят някой лев за образование, което така или иначе предстои на всеки (или почти всеки) 2-3 месеца след бала.
Бална рокля - 150
Рокля за изпращане - подарък от приятели (така че не ги включвам)
Грим - сама си го правих
Маникюр - 15
Бельо - под 30
обувки и чанта - под 100 лв
Прическа - 50 (не си правих пробна)
Куверти, подарък за класната, букети - под 100 лв
От всички тези неща, единственото което носих след това бяха обувките, роклите никога след това не съм ги обличала.![]()
АбитЮренти, неграмотността ще ви струва по-скъпо от всеки един абитуриентски бал!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Случайно попаднах на тази тема след безцелно ровене в интернет и все повече се радвам, че няма да си правя бал и няма да участвам в този парад на простотията. Никъде по Европа го няма това, иначе сме най-бедната нация на континента, ама пари за глупости имаме. Майка му и баща му продали кравите на село и цяла година ял хляб и лютеница, иначе на 24 май като голям баровец излиза от колата, в която никога повече няма да се качи. И за протокола - 12 клас съм.
Добре си решила! Балът е просто ден, в който празнуваш завършването си. Това, какво смяташ за добро прекарване, определяш само ти.
Аз за моя бал дадох може би към 500 лв общо и съжалявам. Не съм носила нито една от двете рокли отново, нито обувките. Само ги гледам от време на време и се сещам за класа си, който не ми липсва изобщо и си мисля как можех да си купя рокли, които поне с удоволствие бих носила пак. Мисля си и за вечерта в хотела, когато изобщо не можех да поговоря и да се повеселя за последно с класа си, тъй като всички все бързаха за някъде и се приготвяха за нещо. Прекарах вечерта с моите приятели, и беше супер, но ние винаги си прекарваме така
.
Така че бих посъветвала тези, които са в 12 клас, да си помислят как според тях най-добре биха си прекарали на този ден (нощ), като се абстрахират от "стандартната" представа за него![]()