.

Виж резултатите на анкетата: Съгласни ли сте с цитираното твърдение на RapExotic?

Гласували
9. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, съгласен съм!

6 66,67%
  • Не, не съм съгласен!

3 33,33%
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Threaded View

Не знам колко трябва да си прост, за да прочетеш нещо, което е толкова елементарно обяснено и пак да не схванеш какво ти се говори. Той никъде не е споменал, че биха тръгнали с някой, който им е неприятен, а че всеки човек си има вкус. И това, че аз харесвам нечии черти, не означава че това е мярка за красота и всеки би си паднал по тях.
    Примерно най-близката ми приятелка ходи с един тип, който на мен ми е неприятен и грозен, тя обаче е супер влюбена в него и го смята за привлекателен и секси и нз какво още.
    По твоята "логика" след като аз го смятам за грозен, значи той е и тя ходи с него защото е нацепена батка с пари... да ама момчето няма пари, работи най-обикновена работа, висок е 165-170 някъде и тежи 50кг в работната си униформа.

И да отговоря все пак:
    1.Да, напълно вярно е
    2.
    3.Не, не бих тръгнала с някой, който ми е неприятен на външен вид. Но БИХ тръгнала с някого, който ти, комшийката, някоя приятелка и т.н. смятат за грозен, стига на мен да си ми харесва.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 03-16-2018 на 04:51
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си