- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Съгласни ли сте с твърдението на RapExotic???
Ти призна, че съществуват индивидуални вкусове.![]()
Браво миличък, от тук нататък, повече не може да се каже по темата, защото с това ти признание, се съгласяваш с RapExotic.
Класическа красота.... Както казах, намирам красивото във всяка жена, но тази не е мой тип. За мен не е красива, няма да ми омекнат коленете като я видя. Та, аз съм ти пример, затова, че това, което някои считат за класическа красота, за други не е такава.
Пращай снимка на ЛС, и ще ти кажа, според моят вкус какъв си. Засега си нито едно от всичките. Жена ли си ?
Защото, ако си, аз не съм лесбийка. :/ Но това едва ли е от значение, пак ще видя красивото в теб!
Прав си! Не може. Браво, че установи, че не съм загорял пубер. :*
Ха, гледай го ти. Да беше казал по рано, че да се поправя. Поправям се:
3.Аз мога във всеки един мъж да видя красивото в неговот тяло и лице.
Т.е. доказваш, че мнението ти за теб е заформено от обкръжението около теб, а не от теб самият.
Ти ще си в това тяло цял живот, кога смяташ да видиш красотата в него ? Толкова ли ти пука за останалите, че им приемаш мнението с лекота. А твоето мнение за теб няма ли значение или ти си нямаш собствено ?
Кога пък набра толкова житейски опит, че да ми говориш за повечето и всички. Чакай, стана ми интересно, как по-дяволите ще си по смешен в очите на околните, освен ако не се тупаш в гърдите и викаш на глас, че си красив. Иначе няма как да знаят, че ти се смяташ за красив, освен ако не им кажеш нали така ?
Поздрави!
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 03-16-2018 на 23:48
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN