.

Виж резултатите на анкетата: Съгласни ли сте с цитираното твърдение на RapExotic?

Гласували
9. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, съгласен съм!

6 66,67%
  • Не, не съм съгласен!

3 33,33%
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Threaded View

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Всеки човек си има вкус, само че повечето индивидуални вкусове за красота съвпадат!
    Както съвпадат и схващанията за грозно!
    Ти призна, че съществуват индивидуални вкусове.
    Браво миличък, от тук нататък, повече не може да се каже по темата, защото с това ти признание, се съгласяваш с RapExotic.

Именно!
    Странното е че се намират доста хора тук, които отричат обективната действителност!
    Класическа красота.... Както казах, намирам красивото във всяка жена, но тази не е мой тип. За мен не е красива, няма да ми омекнат коленете като я видя. Та, аз съм ти пример, затова, че това, което някои считат за класическа красота, за други не е такава.

Сигурно в един момент, в стремежа си да ме опровергават напук с абсурдни аргументи, ще започнат да твърдят че съм красив и привлекателен !
    Пращай снимка на ЛС, и ще ти кажа, според моят вкус какъв си. Засега си нито едно от всичките. Жена ли си ?
    Защото, ако си, аз не съм лесбийка. :/ Но това едва ли е от значение, пак ще видя красивото в теб!

Това не може да бъде казано, дори от загорял пубер, който би скочил почти на всяка!
    Прав си! Не може. Браво, че установи, че не съм загорял пубер. :*

Говориш като типична жена!
    Ха, гледай го ти. Да беше казал по рано, че да се поправя. Поправям се:
    3.Аз мога във всеки един мъж да видя красивото в неговот тяло и лице.

Как ли?! Освен че не съм сляп, не съм глух - казвали са ми го много пъти!
    Т.е. доказваш, че мнението ти за теб е заформено от обкръжението около теб, а не от теб самият.
    Ти ще си в това тяло цял живот, кога смяташ да видиш красотата в него ? Толкова ли ти пука за останалите, че им приемаш мнението с лекота. А твоето мнение за теб няма ли значение или ти си нямаш собствено ?

Ако всички (или повечето) хора смятат някого за грозен, а той се смята за красив, това няма да го направи по-малко грозен, а само по-смешен в очите на околните !
    Кога пък набра толкова житейски опит, че да ми говориш за повечето и всички. Чакай, стана ми интересно, как по-дяволите ще си по смешен в очите на околните, освен ако не се тупаш в гърдите и викаш на глас, че си красив. Иначе няма как да знаят, че ти се смяташ за красив, освен ако не им кажеш нали така ?

Поздрави!
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 03-16-2018 на 23:48
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си