- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Виждал си ме на живо?! о.о
Тук всеки е "хранен" в даден момент. Забавното е, че от интелигентните хора във форума не съм била хранена нито веднъж (като изключим личностна основа, но това е съвсем нормално, всеки в някакъв момент не е доволен от действията на даден човек спрямо него и това се изразява в сериозни спорове в голям процент от случаите, така че след подобно "скарване" между мен и Х човек, мисля, че е нормално да се случват такива неща понякога, независимо кой от двама ни е бил виновен). Това говори само за себе си, колкото и надуто да звучи. А иначе всеки има право на мнение. Не ме интересува особено какво мислят шепа непознати за мен, да клеветиш човек, за чийто живот нямаш представа как се е развил/се развива, говори красноречиво само за теб. Но от друга страна мога да дам пример с Холи (извинявай, ти ми изникваш на прима виста, но няма и да кажа нищо лошо ;д) - през годините тя е "споделяла" подобни "компромати" във форума само няколко пъти, може би можеш да ги изброиш на пръстите на ръцете си, и то в случаи, в които е билa абсолютно сигурна и е билo значимо за разговора. Сега си представете това на картинка, завършващо с "бъдете като Холи".![]()
Life is how you live it not how you spend it.
Холи Компромата
хехехехех
вече така ще се обръщам към нея
Ти ѝ лепваш прякори.![]()
Life is how you live it not how you spend it.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
А Холи Компромата що мисли, че е лошо гаджИ впрочемЪ?
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Абе Ей!!!![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Dr. Gregory House
Нз аз нейната логика изобщо не я схванах за какви компромати става дума, а го прочетох поне 2 пъти
(Бипка ми на Холи)
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
^ не ми го пускай тоя че не мога да го гледам![]()
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Футболът остана единствения законен начин да си купиш негър. :/
Dr. Gregory House
ПЛАЧААААААААААААААААААААА ААААААААААА![]()
![]()
Dr. Gregory House
Малко се изнервих, но знаех под какво се подписвам. Все пак, това е и една от главните причини да се случат нещата, просто явно трябва да свикна някак си. Все тая, още имам половин сериал да гледам, така че ме боли фара особено малко. Може би даже в един чудесен момент ще се получи така, че ще свикна и изобщо няма дори да се дразня. Като знам, обаче, как последният път влачих едни и същи неща толкова време, не ставам по-спокойна. Както и преди - май съм по-скоро бясна на себе си, че се вържа. Здраве да е.
квак
Аз не го намирам за Burn към никого. Това е просто профилна снимка.
Последно редактирано от Twistedbastard : 04-24-2018 на 13:34
не че защитавам Лилето ('щото предполагам помни, че даже аз бях първата, която я предупреди какъв патологичен лъжец и филмар е анар4и), ама тоя отгоре само заради butthurt-a си заслужава една Lucille в главата.
/и не, не ми пука колко време е минало, как хората се променят и блабла. където е текло, пак ще тече.
Учудващо е колко много безделници има в тоя форум - разписали са се като невидели в делничен следобед, когато нормалните хора или учат или бачкат!
Образованието в България от ден на ден става все по зле и тази история го доказва!
След като не си била уверена в това което си писала, значи просто си налучкала.
В такива моменти ми се иска пак да съм 12-ти клас!
Да ни е честит поредният фейк във форума!
Ми помолете...
Или ти сам пусни анкета!