.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    резултатите идват след 22-23 годишна възраст при условие че си тренираш от ученик. Поне при мен тогава се усети мощта на килата. Преди това квото и да вдигаш, квото и да взимаш файда минимална/никаква.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Грозен ти що пишеш по фитнес темите след като закусваш с филия намазана с руска салата?
    Ти пък от къде знаеш какво закусвам ?!
    Ти си нямаш и грам понятие от фитнес практики и култура....

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    боб,
    Бобът докарва само лайна и метан (пръдня) и нищо друго! Създава измамно чувство на ситост, защото ти изпълва стомаха и след това се подуваш от газовете. Бобът не те храни, а само излишно ти натоварва стомаха ! И гъза - като стигне до там!
    ...ако обичаш зеленяши, .. гъста коприва ...спанак
    Това е подходящо само за тревопасни - като крави и овце например. Смисълът на зеленчуците е че доставят витамини и цеулоза, която спомага да не ти се запече гъза от лайна! Друга полза от тях няма. Минималното количество захар в някои плодове доставя и някаква енергия.
    ... желирано месо, пача, чиа, провери си за други източници),
    С това съм съгласен! Варено телешко джоланче е отличен избор!
    ... сутляш (мляко с ориз), грис,
    От това какво посиране става...
    ...за закуска филии с извара и сол, филии с фъстъчено масло, филии с нещо си отгоре,
    Това е добре, но само да ви кажа, че "експертът" Трънчо е против всякакви филии .
    резултатите идват след 22-23 годишна възраст при условие че си тренираш от ученик. Поне при мен тогава се усети мощта на килата.
    Ти тогава ли затлъстя, а Трънчо ?
    Преди това квото и да вдигаш, квото и да взимаш файда минимална/никаква.
    Ако почне сега (на 14), ако има подходящия ген и се храни и тренира добре, на 17-18 ще е ебаси машината, а не като теб - затлъстял на 22-23 !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Бобът докарва само лайна и метан (пръдня) и нищо друго! Създава измамно чувство на ситост, защото ти изпълва стомаха и след това се подуваш от газовете. Бобът не те храни, а само излишно ти натоварва стомаха ! И гъза - като стигне до там! = Значи не си ял добре сготвен боб, защото, ако се приготви като хората, няма да пърдиш изобщо, също така съдържа доста хранителни вещества, че и доста протеин. Аз като си правя боб, че даже го и подлютявам (това не е свързано с фитнеса), не получавам газове, тъй като взимам свестен боб и му изхвърлям необходимия брой води. Освен това под бобови храни се разбират не само зрелият фасул, а и доста други варива, например нахут и други.
    Това е подходящо само за тревопасни - като крави и овце например. Смисълът на зеленчуците е че доставят витамини и цеулоза, която спомага да не ти се запече гъза от лайна! Друга полза от тях няма. Минималното количество захар в някои плодове доставя и някаква енергия. - не си прав, зеленолистните неща "за тревопасни" няма да те заситят, да, но са много богати на желязо и витамини и ако ги ядеш не като основно, а по принцип, са добър начин да си набавяш тези неща. За справка - прочети хранителния състав на 100 грама коприва или спанак. Също така съдържат витамин К, който трудно ще си набавиш от други места, антиоксиданти са, имат противовъзпалително действие и са много достъпни като цена.
    С това съм съгласен! Варено телешко джоланче е отличен избор! - и е много вкусно.
    От това какво посиране става... - (за сутляша и гриста) - от детската градина насам нито веднъж не съм се просирал от нито едно от двете, а млякото с ориз ми е сред любимите десерти, обичам и грис халва с компот, от което също не съм имал подобен ефект.
    Това е добре, но само да ви кажа, че "експертът" Трънчо е против всякакви филии . - филии могат да се правят не само от бял хляб (макар че на 14 не мисля, че има някакъв проблем да набляга и на белия хляб). Има хляб от лимец, пълнозърнест, с такова, с онакова, като влезеш в един супермаркет можеш да намериш дори протеинов хляб (още не съм си взимал, нито съм му чел състава, но ми звучи странно). Филии с масло и мед на закуска също са чудесен избор. Няма абсолютно никакъв проблем да се яде какъвто и да било хляб в адекватни количества, ако останалата част от храненето ти е правилна. А и пичагата не иска да сваля кила.
    Цитирай Първоначално написано от Лъчезар
    Също така ще гледам да наблегна повече на вода, защото пия адски малко вода и това няма да има добри последствия. Иначе за това с тежестите гледам да не прекалявам.
    Водата участва във всеки един процес в организма ти, следователно, когато си дехидратиран (а си дехидратиран винаги, когато чувстваш жажда), съответни процеси не се изпълняват напълно правилно и пълноценно. Ако не пиеш вода, няма и да усвояваш пълноценно хранителните вещества от това, което ядеш, няма да имаш достатъчно енергия и ако те е грижа за тренировките ти, мускули без достатъчно вода трудно ще изградиш също. За тежестите, когато все още нямаш добре изграден ставен хрущял, дори малки тежести при неправилно изпълнение могат да доведат до беля. Така че, щом си решил да тренираш с тежести на тези години, се старай не да вдигаш много, а да вдигаш правилно. Ако сега успееш да овладееш правилната и нетравматична техника на изпълнение на упражненията, които правиш добре, на 17 примерно, ще ги правиш пак правилно и добре, с повече килограми. Само не се изсилвай с килата от сега.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си