.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Обикновено пия Нескафе или ако няма, друго инстантно с МНОГО захар. :3
    На твое място бих се тренирал да го пия без захар. Проучи как действа захарта и ще разбереш защо.

Аз кафета не пия, но тия дни експериментирах малко с тези 3 в 1 за да видя дали не изпускам нещо. Освен че ми дразнят корема и може би малко ме изнервят, не отчетох приятен положителен ефект. Кафетата явно създават някакъв навик да се пият всяка сутрин. Но ако една кафява течност всеки ден ми създава липса и ме принуждава да я пия само за да не мисля за нея по цял ден... това не ми звучи като оферта, ама въобще

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    На твое място бих се тренирал да го пия без захар. Проучи как действа захарта и ще разбереш защо.

Аз кафета не пия, но тия дни експериментирах малко с тези 3 в 1 за да видя дали не изпускам нещо. Освен че ми дразнят корема и може би малко ме изнервят, не отчетох приятен положителен ефект. Кафетата явно създават някакъв навик да се пият всяка сутрин. Но ако една кафява течност всеки ден ми създава липса и ме принуждава да я пия само за да не мисля за нея по цял ден... това не ми звучи като оферта, ама въобще
    Ииииии какъв е проблемът с многото захар, която така или иначе вероятно ако не приеме с кафето ще приеме по друг начин, ако не е някаква кето тайна разбира се това?
    Тези 3в1 или както им викам трифедно-та хич не са хубави, в смисъл то няма и много кафе там, ама стават така за изпът примерно да си направиш едно. Единствено това 3в1 айс е да речем приложимо, и има едно с ягодов вкус, просто за ебавката така. Е изнервянето ще се получи от всичко с малко повечко кофеин, все пак има стимулиращ ефект. Аз лично най мн се "изнервам" да го наречем или научно по-точто изпитвам соматичните ефекти на кофеина като изпия една голяма чаша силен черен чай много бързо два редбула наведнъж. Но не мога да кажа, че е нещо приятно в никакъв случай.

Акооо е друг цвяят течноста може ли? бъзикам се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си