- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Любимо кафе
На твое място бих се тренирал да го пия без захар. Проучи как действа захарта и ще разбереш защо.
Аз кафета не пия, но тия дни експериментирах малко с тези 3 в 1 за да видя дали не изпускам нещо. Освен че ми дразнят корема и може би малко ме изнервят, не отчетох приятен положителен ефект. Кафетата явно създават някакъв навик да се пият всяка сутрин. Но ако една кафява течност всеки ден ми създава липса и ме принуждава да я пия само за да не мисля за нея по цял ден... това не ми звучи като оферта, ама въобще![]()
Ииииии какъв е проблемът с многото захар, която така или иначе вероятно ако не приеме с кафето ще приеме по друг начин, ако не е някаква кето тайна разбира се това?![]()
Тези 3в1 или както им викам трифедно-та хич не са хубави, в смисъл то няма и много кафе там, ама стават така за изпът примерно да си направиш едно. Единствено това 3в1 айс е да речем приложимо, и има едно с ягодов вкус, просто за ебавката така.Е изнервянето ще се получи от всичко с малко повечко кофеин, все пак има стимулиращ ефект. Аз лично най мн се "изнервам" да го наречем или научно по-точто изпитвам соматичните ефекти на кофеина като изпия една голяма чаша силен черен чай много бързо два редбула наведнъж.
Но не мога да кажа, че е нещо приятно в никакъв случай.
![]()
Акооо е друг цвяят течноста може ли?бъзикам се.
![]()
![]()
![]()