- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бързо омазняване на косата
Да ви кажа честно не съм сигурен какви симптоми кога са се проявявали и кога не или при какви фактори и при какви не, защото и самият аз съм констатирал странни случки и ситуации, които не отговарят на онова, което е представено в учебниците и дебелите книги. Казвам "(дори) и самият аз", защото вече са били констатирани заболявания с фантомна симптоматика и неясни причини. Дори мога да кажа с пълна увереност, че нищо от света на елементарните градивни частици (такива като атомите) не играе само по себе си когато става въпрос за движение и стечение на нещата. Опазил ни Бог!
Дай пример с нещо подобно странно като отклонение, интересно ми е в коя област се е получило. Област не като географски смисъл де.
Какви фантомни симптоматики, какви чудеса, момичето просто има по-мазна коса... Страхотен много рядък феномен.
Не играе роля, ама играе. Тези елементарни частици не ги направлява Господ. Фактори за тяхното движение има много, освен чистата рандомизация. Давам пример: не помня къде точно постнах едно видео, можем ли да un-микснем течност смесена със сладкарски оцветител. Не можем в случая, ако течността е вода. Освен съвсем рандъм смесване, породено от дифузия и брауново движение, от значение са и температурата, плътноста на течностите (ако боята е течност) и други физични фактори.
Можем обаче така да смесим течност с боя и да успеем да ги un-микснем при определени фактори, стараейки се да минимизираме рандомизацията до степен да няма.