Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Всяко училище да си решава само, дали да има надпис или не (който ученик иска, да ходи да учи в друго училище). А не да се забранява, както в случая. Не мога да повярвам, че отворено либералче, като тебе и ЗА забраните - разчупи ги тея стереотипи ве

Гейовете можели да си развяват голите гъзове на прайдовете на обществени места със свирки и тъпани, а надпис "In God we trust" не можело да има, а даже и забрана.
Ами не точно. Повечето училища са на държавна издръжка, т.е. вземат пари от бюджета. Съответно за това се наричат и публични, съответно светски. Като църквата почне да им плаща, каквото реши, такова да си слага.
Като цяло, от друга страна си прав, че може да си избира всяко училище, тъй като така ще се създаде по-голямо разнообразие от различни училища и ще има по-високо ниво на критичност. Те ппц в САЩ на регионален принцип ли са учениците, или кандидатстват и се записват както при нас?
Идеята ми не е толкова за този конкретно надпис, а като цяло. Защото ппц прецедентът с този надпис, може да предизвика, ами дай ся тука да сложим един аллах акбар, примерно.

Прайдовете се разрешават от кмета на съответната общинска администрация, който съответно е пряко избран от населението и ппц спазват правилата разписани за прояви и протести (за разлика например от шествия на ултраси и т.н.)

Ппц, какво ти е мнението за предмета Световни религии (за 12 клас мисля че беше)?

P.S. Не съм точно такъв вид либерал за какъвто ме смяташ. Имам по-странни идеи от гледна точка на политика и държавно управление. Не съм и фен на всичко да е безплатно