.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Да се включа и аз. Първо, надявам се настина да е вярна историята, а не някакъв майтап с цел убиване на време. Падам си леко недоверчив към хората тип поради лични причини, особено пък към хора в нета, щото все пак има всякави, не знаеш кой стои отсреща. Ама както и да е, да приемем - откровена си, всичко е така и си тук да си излееш душата и да потърсиш съвети и разбирания. Прочетох цяла история и наистина всичко е адски сложно и объркващо при теб, но все пак не си само ти така. Животът е шантав, така е. Ама трябва да си самоуверена и борбена. Мачкай, за да те уважават и уважавай, за да те мачкат - това е истината.
    Основният проблем при теб си проличава още в заглавието. Твърдиш, че не знаеш коя си и животът ти е ад. Ами помисли ли си, че има хора в много по-тежко от твоето положение, ама дерзаят, нали? Борят се? Виж сега, не знам какво толкова си се обсебила в това въпросно момче. Толкова ли е красив, умен ли е, богат ли е? Каква е причината да ти е изпил мозъка чак до такава степен, не знам. Май и ти не знаеш. Но това е много налудничаво. Толкова много години да таиш надежди за него при условие, че с него нямаш никакви шансове, щото явно си пада малко особен тип и е очевидно, че нищо не изпитва към теб. Има много по-добри и красиви момчета от въпросния. Защо се занимаваш с него? Няма файда, твоето е просто хабене на време и нерви.
    Относно майка ти - на 18 си, пълнолетна си, тя вече няма отговорност за теб. Вече не може и няма право нищо да ти казва и да решава за теб. Щом не можете да съжителствате в хармония, разделяте се и готово. Не живеете заедно и проблемите са решени. Не си малка и можеш да се оправяш.
    Желая ти успех и да намериш правилния път! Надявам се да съм помогнал все някак си. Да уточня - не се заяждам, не те критикувам, нападам, просто ти давам приятелски съвети. Най-напред си смени обкръжението и си промени светогледа. Стискам палци нещата да се променят към добро. Но за това ти си отговаряш. Ти си си автора на твоята съдба. Това е.
    “Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков

Цитирай Първоначално написано от whattodo4 Виж мнението
    Ако сте със слаба психика не четете.
    Филмите на ужасите не са препоръчителните за хора със слаба психика.
    Последно редактирано от Шок : 11-08-2017 на 16:05

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Шок Виж мнението
    Първо, надявам се настина да е вярна историята, а не някакъв майтап с цел убиване на време..
    Почнах да ти чета коментара, но стигнах до "Първо" и се отказах. Надявай се историята да не е истинска, да няма хора с такъв живот, далеч по-добре ще е, ако авторката беше трол, стискам палци да е, но за жалост не е..
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Почнах да ти чета коментара, но стигнах до "Първо" и се отказах. Надявай се историята да не е истинска, да няма хора с такъв живот, далеч по-добре ще е, ако авторката беше трол, стискам палци да е, но за жалост не е..
    Така е, прав си! На никого не пожелавам това! Да, реално погледнато по-добре е да е измислица, но не смятам за нормално това някой да си прави ебавка с такива неща. Но виж сега... Има хора, които няма какво да ядат, нямат покрив над главата си и не всеки ден, а всяка секунда от живота им е кошмар (буквално!). Те какво да кажат, а?

ако авторката беше трол, стискам палци да е, но за жалост не е..
    Откъде си сигурен? Не знаеш все пак кой стои отсреща? Дай едно реално доказателство и се съгласявам веднага. Може да Е трол, но може и да НЕ Е. Не знаем със сигурност.

Откъде си сигурен? Не знаеш все пак кой стои отсреща? Дай едно реално доказателство и се съгласявам веднага. Може да Е трол, но може и да НЕ Е. Не знаем със сигурност.
    Зная със сигурност съм.
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Зная със сигурност съм.

Дай едно реално доказателство и се съгласявам веднага.

Дай едно реално доказателство и се съгласявам веднага.
    Реално никой няма да се присмива с такава ситуация, освен ако не е някой психично болен глупак (не им се подигравам, съжалявам ги).
    ПРЕКАЛЕНО ГРАМОТНО Е НАПИСАНО.
    Някак си, докато го четеш, усещаш някаква емоция, която не се усеща много много в историите, написани от тролове (почти винаги е очевидно кога историята е написана от трол, и кога не е).
    Много дълга история, която никой няма да се занимава, да я пише.
    Но един начин да се провери дали историята е тролска, е като модераторите/админите видят кога момичето или профилът е регистринан и кога е публикувана темата. Аз ако бях момиче, щях да пиша такава тема сигурно час със сълзи на очите, а ако е някой трол, копи-пейст - макс 5 минути и така...

Реално никой няма да се присмива с такава ситуация, освен ако не е някой психично болен глупак (не им се подигравам, съжалявам ги).
    ПРЕКАЛЕНО ГРАМОТНО Е НАПИСАНО.
    Някак си, докато го четеш, усещаш някаква емоция, която не се усеща много много в историите, написани от тролове (почти винаги е очевидно кога историята е написана от трол, и кога не е).
    Много дълга история, която никой няма да се занимава, да я пише.
    Но един начин да се провери дали историята е тролска, е като модераторите/админите видят кога момичето или профилът е регистринан и кога е публикувана темата. Аз ако бях момиче, щях да пиша такава тема сигурно час със сълзи на очите, а ако е някой трол, копи-пейст - макс 5 минути и така...
    Брато, има всякакви типове. Има такива, които могат едва ли не да вкарат невинен човек в затвора. Има уникални манипулатори! Да не ти разказвам аз на какъв случай попаднах преди известно време, защото това вече е друга тема.
    Както и да е. Както написах в първото си мнение в тази тема - да приемем, че е така! Приемаме всичко написано за истина! Историята наистина е гадна, тук едва ли има някой на друго мнение. Нека не спамим повече, защото тези спорове доникъде не водят и с нищо не допринасят.
    Последно редактирано от Шок : 11-08-2017 на 18:45

Ако историята е все пак вярна, а аз съм сгрешил и съм засегнал авторката, извинявам се!

Доста си преживяла , но има още доста да се живее. живота е пред теб . Явно А. няма интерес към теб. Няма нужда да страдаш излишно. Лесно е да се напише от страни , въпреки че аз съм в същата ситуация и съм на прага на лудостта . Живота е радост и тъга. И вероятно след толкова тежки и трудни моменти в твоя живот все ще дойде ден в който и на твоята улица ще изгрее слънце. Номера е да си силна и да го дочакаш . Съболезнования за мадамата. Трудно се преживяват тия неща без приятели. Знам го от опит. Пак казвам аз съм в подобно положение. И те разбирам. Успех.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Така,
    Първото, което е А. няма никакви чувства към теб, не е имал и може би никога няма да има (дори да е имал симпатии, и аз ако бях на негово място, не бих си позволила да тръгна с бившата на починалата ми близка приятелка). Според мен ти все още си вманиачена по този човек само и единствено, защото си го харесвала в продължение на колко 3-4 години? Без да става абсолютно нищо между вас, тоест ти е станало по-скоро като навик, отколко като любов. Отделно факта, че си го искала много, но не е станало - обратна психология - искаш най-много това, което не може да имаш. Говоря ти това от личен опит, защото и аз от 17 до 19 години бях лудо влюбена в човек, с който нищо ама нищо не ставаше и продължавах, докато в един момент не осъзнах, че всъщност просто съм влюбена в идеята да сме заедно, в идеята, която моят мозък нарисува и 2 години не можах да се откъсна от нея, без да осъзнавам, че тя просто не съществува. Чувствата ти към него са единственото останало от момента в който си била на 15 и си дошла в София до момента в който си 12-ти клас и си на 19, тоест те са единственото нещо, което е било с теб през всичките тези години, докато си пораствала, реализирала и си минала през толкова много, за това ти е толкова трудно да се откъснеш от него. Според мен не е любов, просто ти е като safe zone и навик.

Второ, наистина ужасно много съжелявам за приятелката ти, нека почива в мир! Но колкото и гадно да звучи, трябва да move on-неш, станало е преди 2-3 години, до колкото разбрах и отново ти казвам от личен опит, колкото повече се съжеляваш и вдълбаваш в миналото и болките, които си преживяла, толкова повече се ще се давиш и няма да можеш да излезеш на повърхността- тоест в настоящето. Болката, колкото и клише да звучи, наистина ни прави по-силни, но се и отнася до самата теб, дали искаш да продължиш като по-силна или предпочиташ да седиш на едно място и да си ближеш стари рани.

Трето, на 19 си. Намери си работа, хоби, разнообрази си ежедневието, така хем ще си заета и няма да имаш време да мислиш, хем ще си около нови хора постоянно, нови запознанства, приятели, току виж и ново момиче или момче откриеш.
    Не се предавай, особенно докато си още толкова млада. Наистина ще се изненадаш, колко неща един човек може да понесе в този живот. Ние, като хора, сме много по-силни, от колкото си мислим.

И последно СПРИ с тия антидепресанти. Сериозно. Прекалено много време ги взимаш, нямаш нужда от тях. Препоръчителния период за взимане е от 3 до 6 месеца, не разбирам как и защо продължаваш да ги пиеш. Спирай ги и започвай да си взимаш живота обратно.

П.С. Хора, сериозно ли само на мен ми направи впечатление, че взима анти-депресанти в продължение на 2-3 години??
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

anonymous1043668
    Guest
    Гледам че е минало много време откато си постнала тази тема, но ти вярвам и ти съчувствам!!

Най добрия съвет който мога да ти дам е да си продължиш приятелските отношения с А защото явно няма как да сте заедно. Много ти съчувствам, защото и моето детство не беше розово. Аз, като теб, станах аутсайдер, станах емо, емо съм и сега и излизам с емота, но не се промених заради някого, ами защото така се чувствам. Също си направила грешка, си се самонаранявала, защото е ужасно, правя го и днес, но не мога да спра.. И спри малко със тия анти-депресанти защото са адски вредни...

anonymous1043668
    Guest
    Това към мен ли беше или към авторката?

Град
    UK
    Аз пък не съжалявам откачалки като тази. Има си психиатри за такива случаи. Ако те не помогнат, тогава тапицираната стая и усмирителната риза. Ходиш с момчета, ходиш с момичета, а с животни не ходиш ли?
    Охх, аман от канцерогенност...
    На бисексулността не и трябва психиатър или просто си си хомофобче? Не разбирам, защо й е тапицирана стая и усмирителна риза, тя не е шизофреник, просто е травмирана... има огромна разлика.
    Плюс, ако имаш малко логика в глупавия ти мозък, щеше да се сетиш, че за да пие анти-депресанти, явно са й предписани от психиатър или психолог. Но, както и да е...
    Последно редактирано от bijou : 08-21-2018 на 18:30
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

Супер фен Аватара на dexofen
    Антидепресанти всеки кретен може да си купи отнякъде. Някои са без рецепта, а и да са с такава, може да се уредят нещата и да се вземат така. Не съм хомофоб, а съм нормален и разумен човек, какъвто определено няма тук в тази тема. Въпросната бисексуалност, която споменаваш, е измишльотина на ГМО-тата от САЩ и ЕС. Това си е чиста патология на сексуалното влечение, т.е. психологичен проблем. Просто много ви напълниха празните мозъци на такива лумпени като тебе с тия джендъри, мендъри, гейове, лесбийки и не знам си какви още глупости. Някога са ги трепали тия, а сега ги боготворите и защитавате бурно, сякаш са някакви герои. Направиха парад на сбърканите, след време може да направят парад и на педофилите или зоофилите, нищо чудно.
    Кои са тези антидепресанти без рецепта бе? Нищо сбъркано няма, а да, междудругото, репорт.
    И ми кажи все пак, интересно ми е да споделиш с мен няколко антидепресанта, които се отпускат на пациенти без лекарско предписание.

Твърдиш, че си патриот. А какво по-точно направи за България? Да отбележа, че слагането на трибагреника и лъва - символа на България не се брои за полезно дело.

Не мисля, че темата е измислица. Прекалено подробно и детайлно е описано всичко. Освен ако не е написана от някой 40 годишен, безработен мастурбатор, не виждам причина някой да загуби толкова време в подробно описание на история. А относно Шок, троловете в тоя форум бяха актуални през 2008. Ходи си да се чукаш с пеперудките, да еба твойта леля тая гнусна мазмантия

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Твърдиш, че си патриот. А какво по-точно направи за България? Да отбележа, че слагането на трибагреника и лъва - символа на България не се брои за полезно дело.
    Аз какво съм направил за България тебе не те интересува. Обръщаш темата и превръщаш всичко в спам, не, че живота ти не е един голям спам де

Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Охоо, охо, забави темпото, не мога да ти смогна...

Антидепресанти всеки кретен може да си купи отнякъде. Някои са без рецепта, а и да са с такава, може да се уредят нещата и да се вземат така. Не съм хомофоб, а съм нормален и разумен човек, какъвто определено няма тук в тази тема. Въпросната бисексуалност, която споменаваш, е измишльотина на ГМО-тата от САЩ и ЕС. Това си е чиста патология на сексуалното влечение, т.е. психологичен проблем. Просто много ви напълниха празните мозъци на такива лумпени като тебе с тия джендъри, мендъри, гейове, лесбийки и не знам си какви още глупости. Някога са ги трепали тия, а сега ги боготворите и защитавате бурно, сякаш са някакви герои. Направиха парад на сбърканите, след време може да направят парад и на педофилите или зоофилите, нищо чудно.
    Ок, точно така е, да знаеш
    Бтв сексуалността и пола на един човек, са две съвсем различни неща, ама айде ...

Много злоба има в теб, ей..
    Последно редактирано от bijou : 08-22-2018 на 06:46

Time to die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си