- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Започвам да ревнувам ...
Е, опитах, но ти очевидно не вдяваш или не искаш да вденеш кое е редно и кое не (не е нормално обвързано момиче да си прави срещи бивши и да излиза с други мъже, чиито интереси са да я чукат). Остава ти да го разбереш по трудния начин.
И това въобще не са филми, а неща от живота, за които, приятелю, тук само си говорим, така че не ми се нахвърляй. Силите си да се защитнаваш в някаква тъпа тема по-добре ги вложи в порастването на топки, с които да проведеш сериозен разговор с приятелката си, който дълго отлагаш. В момента този разговор, приятелю, го водиш с напълно непознати тук докато един бог знае какво приятелката ти крои. И ще има поредния "откровен" разговор "ще излизам на кафе с мишо... ти го знаеш, онова момче дето съм ти разправяла за него... онзи от училище, с когото много се смяхме на онази случка дето съм ти разправяла... да, да... само кафе..."
Авторе TrollFactory съм забелязал е като цяло доста предубеден и негативно настроен спрямо любовните отношения на хорта. Да, понякога трябва да криеш ревността си поне отчасти в името на добрата ви връзка. Да, не трябва да я държиш под ключ и едвали не да изядеш ключа непозволявайки и да се среща със свои приятели. Тя ако си няма акъл ще си намери повод и място да ти изневери. Но за чии ще се среща с хора,за които ясно знае,че я харесват,ако тя не ги харесва. Толкова ли са и притрябвали. Още повече си има и гадже. Защо ще дава надежди на хора,които уж не харесва. Толкова ли пък държи да и се тича по задника и да и угаждат знаейки,че я харесват. Не знам дали твоята приятелка ти е вярна,но знам друго нещо. Видимо супер безпринципна, неориентирана и безхарактерна е. И да не те плаша,но току виж станало: "Ама извинявай,то аз не исках,но така се стекоха обстоятелствата. Докато се усетя той вече ми го беше сложил лекинко." А ако приятелката ти е фен на т.нар. отворени връзки би трябвало да си наясно и да се разберете ти фен ли си им или не си. Да, не трябва да си зарязваш приятелите заради гаджето,защото то може да е по-временно,но все пак...
Последно редактирано от Niakoitam : 08-30-2018 на 14:46
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!