.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от JustToAsk Виж мнението
    Опитваш се да ми набиеш филм още от началото приятелю. Не знам дали си трол по самият никнейм,но ако не си, то явно имаш опит с това,което казваш и явно си го изживял, няма как иначе да си толкова убеден,че става точно това!
    Е, опитах, но ти очевидно не вдяваш или не искаш да вденеш кое е редно и кое не (не е нормално обвързано момиче да си прави срещи бивши и да излиза с други мъже, чиито интереси са да я чукат). Остава ти да го разбереш по трудния начин.
    И това въобще не са филми, а неща от живота, за които, приятелю, тук само си говорим, така че не ми се нахвърляй. Силите си да се защитнаваш в някаква тъпа тема по-добре ги вложи в порастването на топки, с които да проведеш сериозен разговор с приятелката си, който дълго отлагаш. В момента този разговор, приятелю, го водиш с напълно непознати тук докато един бог знае какво приятелката ти крои. И ще има поредния "откровен" разговор "ще излизам на кафе с мишо... ти го знаеш, онова момче дето съм ти разправяла за него... онзи от училище, с когото много се смяхме на онази случка дето съм ти разправяла... да, да... само кафе..."

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Е, опитах, но ти очевидно не вдяваш или не искаш да вденеш кое е редно и кое не (не е нормално обвързано момиче да си прави срещи бивши и да излиза с други мъже, чиито интереси са да я чукат). Остава ти да го разбереш по трудния начин.
    И това въобще не са филми, а неща от живота, за които, приятелю, тук само си говорим, така че не ми се нахвърляй. Силите си да се защитнаваш в някаква тъпа тема по-добре ги вложи в порастването на топки, с които да проведеш сериозен разговор с приятелката си, който дълго отлагаш. В момента този разговор, приятелю, го водиш с напълно непознати тук докато един бог знае какво приятелката ти крои. И ще има поредния "откровен" разговор "ще излизам на кафе с мишо... ти го знаеш, онова момче дето съм ти разправяла за него... онзи от училище, с когото много се смяхме на онази случка дето съм ти разправяла... да, да... само кафе..."
    Това е просто разговор. Всяко мнение го уважавам! Тук разглеждам различни гледни точки и виждания за нещата. Всеки мисли различно и всеки допринесе за това,което вече съм решил да направя.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от JustToAsk Виж мнението
    Това е просто разговор. Всяко мнение го уважавам! Тук разглеждам различни гледни точки и виждания за нещата. Всеки мисли различно и всеки допринесе за това,което вече съм решил да направя.
    И ти какво се реши да правиш в крайна сметка след толкова много умуване от страна на всички потребители тук, които загубиха от времето си, за да ти отговарят? Аааа, да! Малко по-горе каза, че няма да правиш абослютно нищо!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Авторе TrollFactory съм забелязал е като цяло доста предубеден и негативно настроен спрямо любовните отношения на хорта. Да, понякога трябва да криеш ревността си поне отчасти в името на добрата ви връзка. Да, не трябва да я държиш под ключ и едвали не да изядеш ключа непозволявайки и да се среща със свои приятели. Тя ако си няма акъл ще си намери повод и място да ти изневери. Но за чии ще се среща с хора,за които ясно знае,че я харесват,ако тя не ги харесва. Толкова ли са и притрябвали. Още повече си има и гадже. Защо ще дава надежди на хора,които уж не харесва. Толкова ли пък държи да и се тича по задника и да и угаждат знаейки,че я харесват. Не знам дали твоята приятелка ти е вярна,но знам друго нещо. Видимо супер безпринципна, неориентирана и безхарактерна е. И да не те плаша,но току виж станало: "Ама извинявай,то аз не исках,но така се стекоха обстоятелствата. Докато се усетя той вече ми го беше сложил лекинко." А ако приятелката ти е фен на т.нар. отворени връзки би трябвало да си наясно и да се разберете ти фен ли си им или не си. Да, не трябва да си зарязваш приятелите заради гаджето,защото то може да е по-временно,но все пак...
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-30-2018 на 14:46
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Но за чии ще се среща с хора,за които ясно знае,че я харесват,ако тя не ги харесва. Толкова ли са и притрябвали. Още повече си има и гадже. Защо ще дава надежди на хора,които уж не харесва.
    Ами и аз това се чудя.Защо ?!? Отговорът при всеки един наш разговор на подобна тема е. "Вярваш ми нали? Нищо няма да стане" като го казва с една лека усмивка. Аз вярвама дали ще се окажа глупак ще разберем нататък!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си