- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Започвам да ревнувам ...
Няма такова нещо. Но, ако видя глупаво изглеждаща ситуация (като тази на автора) и хора, които се държат глупаво в нея (ситуацията им) виждам за погрешно да ги поощрявам със "споко, страхотни отношения имате, всичко ви е наред и хората даже ви завиждат!"
Именно това се опитах да му кажа и аз.
Очевидно я харесват. Не биха я търсили, ако не я харесват. Ти търсиш(ла) ли си мъже, които не ти харесват?
Да, има ги, ама в ситуацията на автора приятелката му я търсят непрекъснато някакви чепове от кол и въже, което явно го тормози, за да стигне до това да пуска тема в любовния раздел на тийнпроблем и той се опитва да се самонавие, че всичко е екстра и как тая армия от пишки са й просто приятели, без които тя не може. Нищо, че са бивши или кандидати. Това аз не намирам за редно, не знам и кои от вас (които са с акъла си) биха се съгласили да са в подобна връзка, в която партньорът им да е в постоянен режим на търсене. Тоест той/тя вижда него/нея като трамплин към следващата връзка (колкото да не стоят сами или просто да си правят кефа в настоящия момент).
Компромис трябва да направи тя макар и тази дума да не е съвсем удачна, защото ако се замисли човек компромисът е вид жертва, но не мисля, че ако обичаш някого това да спреш да се занимаваш с други може да приемеш за жестокост/несправедливост, ако не го правиш вече. Да считаш за голям "компромис", че "Ооо, X ми пише, че съм яка на новата снимка и ме кани да излезем. Ама аз съм със Z... Оооф, тоя пуст компромис, сега кой знае, може би щеше с X да ни се случи нещо необикновено и сега никога няма да разбера какво щеше да е то... Дали пък нямаше да..." И после както колегата по-горе каза:
Още повече, че положението на автора не е огледално на нейното. Той си я обича и не излиза с курви докато тя не е с него. Защо от всичките си възможности тя да излиза с приятелки, предпочита именно пишките пред тях? И то още повече докато той е на лекции/работа/и къде ли още не, когато не са заедно. Че чак и му го навира в лицето, което не я прави искрена, а напротив, тя на 100 % крие истинските си взаимоотношения с тия хора, защото едва ли характера на среща между двама бивши или с кандидати прочита делово, а напротив... Просто автора нека си играе с него. Ако не ни вярва, примери в киното и световната литература, за да провери сам, че има такива жени колкото щеш.
Последно редактирано от TrollFactory : 08-31-2018 на 06:37