.
Отговор в тема
Страница 379 от 451 ПървиПърви ... 279329369375376377378379380381382383389429 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 451 до 9 475 от общо 11257
    Мега фен Аватара на tori
    Тей, начи, поуспокоих се, не съм толкова бясна/тъжна вече и даже ядох, сега пия студен чай. Всичко е точно. Почвам да губя търпение за довечера вече...
    квак

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Не знам какво да мисля вече... Супер объркан се чувствам...
    Съзнанието ми има ясни и точни идеи, насоки и цели.
    Сърцето ми обаче взема някъв превес и почвам да си вглъбявам няк'ви глупости..
    И хем знам какво точно искам и от кого да го получа, хем не знам и не искам. Уат?!
    И на всичкото отгоре долавям няк'во двоумение у мен, което е супер нетипично и то за нещо, което хем да супер окей е, хем съм готов да пренебрегна всичко до този момент в името на някой си. Което само по-себе си е стресиращо.
    Ту супер много искам и всичките ми планове отиват на турбо заден план, ту плановете ми са най-важни, а тя остава назад.
    В крайна сметка това ще е повратен момент в моя живот, независимо какво избера. Нея или Себе си.
    Отделно много добра аверка е heartbroken и не знам как да й помогна.. А ми е мн смотано за нея.
    Аз съм devastated. Но се примирявам с някои неща.
    Отделно казах на един от най-близките ми хора, никога повече да не контактува с мен, което ме смачка супер много.
    Опитах се да й обясня супер спокойно защо е тва, но не. Трябваше да стане скандал, който беше свръх нерационален, защото аз вече бях обяснил всичко от-до и очакваше да избухна, но супер хладнокръвно просто й казах чао и затворих телефона, въобще тя не можа да се постави на мое място и да разбере колко ми е зле...
    Не спирам да мисля за нея, но същевременно осъзнавам, че не сме a good match.
    И осъзнавам, че има вариант да сме, но ще е ужасно зверски трудно, болезнено и няма да свърши добре, но тва ме надъхва?! Ебати гнусната висша форма на мазохизъм притежавам.
    Отделно съм болен на утепляк и гърдите ме болят.
    Обмислям да си купя мотора (чак когато свърши лятото, щото съм гений.)
    А да и един от проектите ми влиза в сила след 13 дни и започва зверската работа, разработката трае вече 3 шибани години и най-после ще започне да се отплаща подобаващо.
    Предстоят ми хубави трансфери и ги очаквам с нетърпение.
    За първи път от супер много време обаче, перверзията ми е супер канализирана към един единствен човек и в момента секса с други (опитах) не ми доставя абсолютно никакво удоволствие даже ми е леко repulsive.
    Няк'во мога да скъсам абсолютно всички женски рокли и гащички на света, ма докато не са нейните ми е все тая.
    Искам да я е срам сутрин да излезе от леглото.
    Искам да ме научи да обичам отново и да я държа за ръка.. искам всичко.
    Същевременно съм супер спокоен около нея и цялата ми агресивна персона сякаш се успокоява и вече няма нужда да се тревожи да мисли, просто въздиша тежко и си почива, а така не съм се чувствал от години.
    Its so traumatazing.
    Дори да го мисля.
    Все тая...

Your perfect world
    Has been upset
    And this is the best it's gonna get

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Обаче естествено част от хората са отпадъци и го подиграват "тънко", гледам са му "приятели" във фейсбук и вкарват някакви ехидни коментарчета - най-вървежната стратегия да покажеш колко интелект е скрит в черепната ти кутия... и колко си силен пред беззащитните... и колко разбиране или човечност притежаваш. Гнусота ~ нищо че няма такава дума. Такъв мизерен микроб не заслужава даже "Здрасти!" да му кажеш на улицата...
    Хората са такива - не знам защо това те учудва.
    Това е поредното доказателство, колко струва "вътрешната красота" и характера. Хората съдят за другите най-вече по външния вид и парите - това е самата истина!
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не знам какво да мисля вече... Супер объркан се чувствам...
    Е да бе?!
    Казвам ти го щото съм на 23 и биологичният ми часовник превърта в момента. Иска деца, иска семейство и се чувства "наживял"...
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Е да бе?!
    Като вадиш нещата от контекст не изглеждаш много интересно нали го осъзнаваш?

Какво общо има чувството на наживяност и на желанието за семейство с това, че съм срещнал човек, който ме предизвиква?
    И въобще знаеш ли какво е объркването?
    Щото не е дали искам семейство с нея или просто секс.. аз знам че искам всичко от нея..
    Объркването е как точно да го постигна.
    Заради ред причини, които не ми се изброяват тук, които нямат нищо общо с емоционалните и физическите ми желания, а съвсем различен ред от причини, които ми пречат и ме карат да се чувствам объркан.

Както казах, не си интересен. И като вадиш нещата от контекст не си много интересен или оригинален.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Град
    София
    Като вадиш нещата от контекст не изглеждаш много интересно нали го осъзнаваш?
    Като се въртиш като фурнаджйска лопата не си много убедителен, нали го осъзнаваш ?!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Като се въртиш като фурнаджйска лопата не си много убедителен, нали го осъзнаваш ?!
    тъй тъй.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tori
    Ахахаха, какво, по дяволите, сънувах тая нощ?!?!?!?!?! :ддд Накара ме да се усмихна тая простотия, де - приятно ми стана някак си. Интересно ми е все пак от къф зор го сънувах тва ама... Сигурно нещо ми е напомнило за въпросните хора, все пак, друго обяснение нямам.
    Днес по обяд ще е. Ще се види кво/що и ще разбера какво се случва.

3 дни= 35 мили пеша По културни забележителности, музеи, магазини, барове и т.н. И най-важното, успяхме с нея да се видим и да се наприказваме.
    Пък Холи вече има снимка пред The White House и не изглежда като премръзнала ряпа на нея (като на старата от 2013та) както и други места де
    Добре че улучих такова хубаво време и успях да видя почти всичко що има за гледане. След месец като ида пак, времето сигурно вече няма да го позволява.

Едит:
    Освен това ме блъсна кола докато пресичах на пешеходен зелен светофар и нямам нищо счупено или наранено life is beautiful
    Последно редактирано от HollyGolightly : 09-04-2018 на 13:49
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Ех, много ги обичам тия клишета... Много ме изнерви това. Всъщност, то на момента не ме изнерви чак пък така, колкото се самонавивам, де. Ама все пак е егоистично, отвратително, клиширано и глупаво. Не мислиш за човека насреща и кво му носи, ми ланкаш кретении на кило. Ебати играча, бате! Ебати егото! Да не съм куче, та да скачам по свирвания случайно?! На такова ли приличам, че така мислиш за мен?! Ай, ши ти се невиди ли и кретенията... Яко избеснях, вярно, а хем ми почна забавно деня.
    квак

Здрастии как сте?
    Дълго време ме нямаше но ето ще компенсирам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Здрастии как сте?
    Дълго време ме нямаше но ето ще компенсирам
    Добре дошъл отново.

anonymous1043668
    Guest
    През деня уча,привечер на тренировки и вечер анимирам..Всеки ден си лягам към 3:30 4:00 или изобщо не си лягам.Кой спи в днешно време!? Вече правя седем дена откакто не съм яла 'реална' храна.Съвсем заприличах на зомби.Слава богу че на 6-ти заминавам и чак неделя вечерта се връщам в апартамента при моите така мили и драги секвартиранти..

Много добра ISO напитка без консерванти и тн.
    Може да я закупите от всяка фитнес зала вече.
    Препоръчвам!

anonymous1043668
    Guest
    Препоръчвам!
    ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

тази тема във форума съдържа продуктово позициониране

Холи u are okay I assume..
    Викна ли полиция?
    Тоя пиян ли е бил?
    Или сляп?
    Или жена шофьор (нека хейта започне)
    Или възрастен човек?
    Или пияна сляпа възрастна баба?

Dr. Gregory House

Холи u are okay I assume..
    Викна ли полиция?
    Тоя пиян ли е бил?
    Или сляп?
    Или жена шофьор (нека хейта започне)
    Или възрастен човек?
    Или пияна сляпа възрастна баба?

Middle eastern individual който не говореше английски и знаеше само are you ok?
    Не мисля че беше пиян, просто не спря жива съм де хахаха с шина на коляното. Според приятелката съм паднала на колене като ме блъснал, аз не помня, само помня че си мислех че ще умра и…не умрях. Понеже нищо не ме заболя на момента, а и времето там ми беше лимитирано не ми се занимаваше с полиция и не повиках. За първи път ми се случва да съм контузена и да имам cool story to tell. А не някаква идиотщина от рода на “ритнах се в бюрото на работа и си спуках глезена” (true story)
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    “ритнах се в бюрото на работа и си спуках глезена” (true story)
    Ахахаха, тука се засмях. Явно не съм единствената, където си "троши" неща по тялото самосиндикално и от простотия.
    квак

anonymous1043668
    Guest
    За първи път ми се случва да съм контузена и да имам cool story to tell. А не някаква идиотщина от рода на “ритнах се в бюрото на работа и си спуках глезена” (true story)
    Ей,тва е да си оптимист! Наистина на твоят късмет му се вика "Life is beautiful"

Побърквам се, не съм правил секс от 3 месеца. Чувствам се шибаничко - мисълта за секс ме гони постоянно. Преди не беше така, не ми правеше воечатление, може би защото туширах сексуалните си желания с тревата или пък нивата на тестостерон са ми високи - не знам ама е отвратително. А трябва да се фокусирам върху важни неща, но все губя фокус... надявам се септември да е различно, надявам се да възобновим отношенията си, само да си дойде.

Да, тори, миналото лято се ритнах в бюрото и бях със шина на гледена 3 седмици. Да бях някоя слаботелесна-разбирам ама аз имам какво да ме пази

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw
    Ей,тва е да си оптимист! Наистина на твоят късмет му се вика "Life is beautiful"
    Еми нали не умрях само леко накуцвам.
    Другото позитивно е че треньора като ми пише СМС да ме пита защо от една седмица не съм ходила на фитнес, мога да му кажа, че ме е блъснала кола

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на paradosou
    Другото позитивно е че треньора като ми пише СМС да ме пита защо от една седмица не съм ходила на фитнес, мога да му кажа, че ме е блъснала кола
    Направи ми настроението.

Мега фен Аватара на tori
    Ей ткова ми е едно... Странно и празно, май. Слушам тъпа, тъжна музика и обмислям да изчезна на някъде да се поразходя, та белким ми стане по-ок. Тая торта, където ми я говориха до снощи изобщо не звучи зле в случая. :дд
    квак

Град
    София
    Препоръчвам!
    За какво служи тая напитка?
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ...от простотия.
    Поне си знаеш от какво е !
    Цитирай Първоначално написано от Twistedbastard Виж мнението
    Побърквам се, не съм правил секс от 3 месеца. Чувствам се шибаничко - мисълта за секс ме гони постоянно. Преди не беше така, не ми правеше воечатление, може би защото туширах сексуалните си желания с тревата или пък нивата на тестостерон са ми високи - не знам ама е отвратително.
    И защо така?
    Според теб каква е причината, цяло лято да не намериш никоя за един секс?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си