.
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Threaded View

Ми за сега още не ме е потърсила, но ще се опитам да се държа така ако някога ме потърси благодаря. Не знам защо и как се измени извенъж за два дни като всичко си вървеше както винаги. Иначе по принцип Грозния беше прав, защото и аз с което и момиче да съм имал връзка, включително и сега, никоя не е била искрена и дори да е очеизвадно че има нещо казват че няма нищо или се базикат все едно си въобразявам. В крайна сметка може и аз нещо да правя, защото абсолютно всяка една връзка до сега ми свършва така, максимум 3-4 месеца продължава, в които ми обесняват колко ме харесват, колко идеално гадже съм и тн. и в момента в който се зарибя и им покажа чувства се обръщат на 180 градуса и почват да ме отбягват, лъжат, игнорират без обяснение, като и много пъти дори не казват че ме зарязват, просто изчезват и малко след това виждам как са се качили във фейсбук с някоя нова любов, като няма значение по-малки или по-голями от мен, по-свестни, по-сериозни все тая сценария е един и същ. Приятели са ми казвали че съм прекалено добър или че много внимание им обръщам или не достатъчно, или че прекалено им показвам че ги харесвам, което по някаква причина ги отблъсква явно, и че трябва да се държа безразлично, все едно ми е все тая за тях, да се държа като лошо момче и гадно, за да покажа че имам топки като „истински мъж” и тн. Идва ми малко не логично, но явно аз не разбирам връзките или съм гледал много филми.
    Последно редактирано от Reezig : 09-10-2018 на 08:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си