Също така и никога няма да разбера кеф ли им прави на момичетата да правят така ? Влизат в живота ти с гръм и трясък, карат те да се почувстваш специален, държат се перфектно, правят те искрено най-щастливият човек на земята, направо със кеф да ставаш да нямаш търпение да ги видиш отново да чуеш смеха им, да се изгубиш в очите им, да се чувстваш надъхан и изпълнен отвътре, правят всичко възможно да се влюбиш в тях и в момента в който това стане всичко приключва и ти разбиват сърцето, и се държат все едно никога не са те харесвали и не им е пукало и после те оставят с месеци да се чувстваш празен и мизерен отвътре, да ти идва да се гръмнеш и всяка сутрин да умираш на ново като се събуждаш и се сещаш че нея вече я няма и просто искаш най-после да спре да те боли. Някоя от дамите във форума ще се радвам ако може да обясни каква е идеята или поне да каже нарочно ли го правят и къде бъркам, защото съм виждал много момичета който се кефят на мъжете си и им мрънкат да ги водят някъде и да прекарват колкото се може повече време с тях. Може би и това е тайната трябва да спра да ги каня да ги водя някъде или да искам да прекарваме време заедно и да се правя че нямам чувства, колкото и да ми се иска и отново благодаря на всички наистина ми помагате!