- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с мастурбирането
Здравейте аз съм момче на 12. Мастурбирам от половин година. В началото ми ставаха малки рани, но с времето отминаха. Мастурбирах когато ми е кеф, но така постепенно желанието ми за това нарастваше и отнемаше все повече от времето ми. Имам чувството, че вече съм зависим. Не мога да издържа повече от 2-3 дни! Забелязал съм, че когато съм на почивка или съм заед с нещо не ми се иска. Знам че не мога да спра, но поне мога да мастурбирам по-рядко. Моля Ви дайте ми някъв съвет, защото ще ставам 7 клас и не искам това да ми провали годината! Също няма нужда да коментирате неща от сорта: "намери си хоби","оптай се да не мислиш за това","разсейвай се с нещо друго", защото всеки ден, все има някоя част на деня в която буквално няма какво друго да правя, освен това, а и не ми се спи (обикновенно е през ноща). Ако искате още информация относно проблема ми пишете долу в коментарите. Благодаря за помоща предварително!!!
Аз ще коментирам с "намери си гадже".
Така може ли?
Така трябва.
Гаджетата са до време,
ръката е до гроб.
Защо искаш да спреш мастурбирането?
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Малък си за секс. Не си го помисляй преди 16, мучачо.
Онанирай всеки ден, къв е проблема?
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Проблема е, че отнема много от времето ми! Искам просто да го правя по-рядко, но просто не мога!
защо тези теми винаги ме подсещат за това
https://www.teenproblem.net/forum/sh...D0%B6%D0%B5%29
Последно редактирано от HollyGolightly : 09-17-2018 на 01:10
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
горкият човек, който послуша тия съвети
и горките, които са ги дали
Последно редактирано от Blubalu : 09-17-2018 на 14:03
Абе, имаше един сайт(форум), дето си поставяш период, през който да не мастурбираш или да правиш секс, как се казваше?![]()
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות