Цитирай Първоначално написано от aassddff111 Виж мнението
Приятелката ми е бременна в третия месец и разбра преди 1 седмица. Познаваме се с нея от 3 месеца и тя е пила противозачатъчни 3 години и ги е спряла края на Юни. Точно тогава се запознах с нея и е забременяла края на Юли.
Аз настоявах да ползваме презервативи, но тя отказваше винаги и казваше " аз с презерватив никога не съм го правила и няма да го правя"
Честито - ще ставаш татко на чуждо бебе !

Ако една жена е бременна, това се разбира след месец - месец и половина (като не ѝ дойде цикъла), а не след 3!
Тя е била бременна преди да се запознаете и го е знаела!
Никоя нормална жена не иска да го прави без предпазни мерки, освен ако не планува да забременее!
Сега след като си я помпал без презерватив идва и ти казва че ти си я забременил!
Тя твърди, че си е правила през първия, втория и третия месец тест и 3-те били отрицателни, а във втория - кръвен, който няма да повярвате - също отрицателен. И миналата седмица ми сервира, че е бременна в 11 седмица. Някак си тези случайности не ми се връзват и има нещо гнило. Говорих откровено с нея и тя отрече всичко. Исках да я заведа с мен на АГ, но тя категорично отказа под предтекст, че няма да разказва живота си на други хора. Подхвърли че акоискам да дойда с нея във Вторник на преглед при нейната АГ.
Очевидно те лъже, за което и сам почваш да се досещаш:
Също така от 1 месец се държи студено с мен и ме отблъсква и има някаква гъбична инфекция. След всичко това съм склонен да вярвам че просто е имала сексуален контакт с няколко партньора и явно аз съм бил най-добрата " оферта" .
Какво мислите за всичко това и ако можете да ми дадете някакъв адекватен съвет ще съм безкрайно благодарен.
Бягай с 200!
Не се занимавай повече с нея, блокирай я в социални мрежи, блокирай ѝ номера да не ти звъни, изтрий я от контактите си!
Съвестта ти трябва да е чиста - детето НЕ Е твое!