- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
Видяла го е, то си е там, тя го вижда и винаги може да го види, ти просто триеш твоята си хронология.Насра ли?
Не е задължително да я питаш дали те харесва, дори не е препоръчително. Не я притискай. Обикновено тя сама ще си каже. Кажи й, че ти я харесваш засега и почакай ако нещо даде пас. По-принцип никога нищо не се знае и границата между харесването и нехаресването може да бъде много тънка... В училището как се държа тя? В смисъл давай потвърди това, което си й написал, кажи й го и на живо. Дръж се уверено и бъди смел. Това са качества, които привличат жените, пък и по това, което прочетох оставам с убеждението, че те харесва. Ама не бъди пуси повече, бъди поне малко мъж, аре действай. Аз я виждам като готова ама ако се държиш смотано и неуверено, страхуваш се от подигравки и т.н. значи си още малък да се занимаваш с момичета като цяло...Без повече писънца и да ходят твои приятелчета да говорят на нея за теб. Това е провал принципно да знаеш обаче мисля, че тя те харесва и за тва те търпи.
"Но този път някво повече доказателства има, че ме харесва, или не. Не знам вече, с една моя приятелка пробваме да разгадаваме доказателствата. "
оф аре дръж се по-зряло и действай. Какво сядаш като момиче с момиче и се чудиш та маеш дали някой те харесва............
Последно редактирано от fire_magic : 10-16-2018 на 21:56
И какво от това като си е там? Пак ли тъпи съвети ще даваш? След като не му е отговорила, значи не иска да му отговори. Вариантите не са много. Или ти сега ще кажеш "Може да няма интернтер! Изчакай още!"
От къде знаеш какво обикновено щяло да стане? Особено пък момиче да си "признае" първа. Какво има да признава като авторът изрично е написал, че той я харесва и изобщо не знае дали тя изпитва същите симпатии (и със сигурност не ги щом не му пише)
И сега пак си противоречиш. Послено, да й казва ли или не? Опс, той май вече й е казал. Изобщо мнението ти е пълна каша!
Хареса го трънци! Даже не му е помахала или сложила срамежлива емотиконка.
Кво го караш сега да направи? Да отиде и да я изнасили ли? ОЧЕВИДНО НЕ ГО ХАРЕСВА щом не му пише, а на всичкото отгоре ТЯ ЗНАЕ, че той я харесва (нали според историята на автора някой си бил казал на някого или на нея), че отговоре на всичко ТОЙ Й ГО КАЗАЛ В ПРАВ ТЕКС И ТЯ НЕ МУ Е ДОРИ ПОМАХАЛА и като цяло МЕЖДУ ТЯХ НЯМА КОНТАКТ.
Пиша ти с главни букви, защото като цяло пишеш много глупости и в едно мнение преповтаряш едно и също по няколко пъти. Ето, виж си само финала на мнението:
Колко пъти ще му ги повтаряш тези глупости? На всяка цена ли държиш авторът да се изложи? Толкова ли е важно за теб?