.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Видяла го е, то си е там, тя го вижда и винаги може да го види, ти просто триеш твоята си хронология. Насра ли?
    Не е задължително да я питаш дали те харесва, дори не е препоръчително. Не я притискай. Обикновено тя сама ще си каже. Кажи й, че ти я харесваш засега и почакай ако нещо даде пас. По-принцип никога нищо не се знае и границата между харесването и нехаресването може да бъде много тънка... В училището как се държа тя? В смисъл давай потвърди това, което си й написал, кажи й го и на живо. Дръж се уверено и бъди смел. Това са качества, които привличат жените, пък и по това, което прочетох оставам с убеждението, че те харесва. Ама не бъди пуси повече, бъди поне малко мъж, аре действай. Аз я виждам като готова ама ако се държиш смотано и неуверено, страхуваш се от подигравки и т.н. значи си още малък да се занимаваш с момичета като цяло... Без повече писънца и да ходят твои приятелчета да говорят на нея за теб. Това е провал принципно да знаеш обаче мисля, че тя те харесва и за тва те търпи.

"Но този път някво повече доказателства има, че ме харесва, или не. Не знам вече, с една моя приятелка пробваме да разгадаваме доказателствата. "
    оф аре дръж се по-зряло и действай. Какво сядаш като момиче с момиче и се чудиш та маеш дали някой те харесва............
    Последно редактирано от fire_magic : 10-16-2018 на 21:56

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Видяла го е, то си е там, тя го вижда и винаги може да го види, ти просто триеш твоята си хронология. Насра ли?
    И какво от това като си е там? Пак ли тъпи съвети ще даваш? След като не му е отговорила, значи не иска да му отговори. Вариантите не са много. Или ти сега ще кажеш "Може да няма интернтер! Изчакай още!"

Не е задължително да я питаш дали те харесва, дори не е препоръчително. Не я притискай. Обикновено тя сама ще си каже.
    От къде знаеш какво обикновено щяло да стане? Особено пък момиче да си "признае" първа. Какво има да признава като авторът изрично е написал, че той я харесва и изобщо не знае дали тя изпитва същите симпатии (и със сигурност не ги щом не му пише)

Кажи й, че ти я харесваш засега и почакай ако нещо даде пас.
    И сега пак си противоречиш. Послено, да й казва ли или не? Опс, той май вече й е казал. Изобщо мнението ти е пълна каша!

По-принцип никога нищо не се знае и границата между харесването и нехаресването може да бъде много тънка... В училището как се държа тя? В смисъл давай потвърди това, което си й написал, кажи й го и на живо. Дръж се уверено и бъди смел. Това са качества, които привличат жените, пък и по това, което прочетох оставам с убеждението, че те харесва.
    Хареса го трънци! Даже не му е помахала или сложила срамежлива емотиконка.

Ама не бъди пуси повече, бъди поне малко мъж, аре действай. Аз я виждам като готова ама ако се държиш смотано и неуверено, страхуваш се от подигравки и т.н. значи си още малък да се занимаваш с момичета като цяло... Без повече писънца и да ходят твои приятелчета да говорят на нея за теб. Това е провал принципно да знаеш обаче мисля, че тя те харесва и за тва те търпи.
    Кво го караш сега да направи? Да отиде и да я изнасили ли? ОЧЕВИДНО НЕ ГО ХАРЕСВА щом не му пише, а на всичкото отгоре ТЯ ЗНАЕ, че той я харесва (нали според историята на автора някой си бил казал на някого или на нея), че отговоре на всичко ТОЙ Й ГО КАЗАЛ В ПРАВ ТЕКС И ТЯ НЕ МУ Е ДОРИ ПОМАХАЛА и като цяло МЕЖДУ ТЯХ НЯМА КОНТАКТ.

Пиша ти с главни букви, защото като цяло пишеш много глупости и в едно мнение преповтаряш едно и също по няколко пъти. Ето, виж си само финала на мнението:
    оф аре дръж се по-зряло и действай. Какво сядаш като момиче с момиче и се чудиш та маеш дали някой те харесва............
    Колко пъти ще му ги повтаряш тези глупости? На всяка цена ли държиш авторът да се изложи? Толкова ли е важно за теб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си