- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
Еми днеска се пробвах да я питам преди да започнат часовете ама тя беше с някакви приятелки и не можах след часовете обаче не знам къде отиде и понеже по време в което пиша това е петък да и пиша пак (сигурно пак само seen) или да изчакам до понеделник да пробвам все си мисля че ще мога, като я видя ми забива системата.. бавно развиващия аз не мога да я питам . Мразя се, честно мразя себе си.
Ванка, спри с глупостите моето момче. Спри да постваш тук, че те взимат за мезе. И какво като е била с приятелки? Нали е от твоя клас бе приятел? Нали се познавате. Вие във вашият клас не си ли говорите бе нашия? Отиваш при нея, пък ако ще и да е обкръжена от цяла гвардия и й казваш, че искаш да поговорите. Дърпаш я настрани (е да не е на един метър от дружките й, а на десетина) и го изплюваш. Все едно дърпаш лепенка. Повярвай ми, дори да ти разбие сърчицето...ще се почувстваш по-добре след това, защото вече ше си наясно и няма да си тормозиш главицата. Не й пиши нищо, а бъди мъж и се изправи лице в лице със страха си. И спри да се газираш от тия дето те гъбаркат в тоя форум, защото повярвай ми, всички тия са се насирали поне веднъж заради подобна ситуация. А тези които не са, още не са стигали дори до 1-ва база! Хайде сега се успокой и не го мисли до понеделник.
ПП: Баси, аз в 1-ви клас получих забележка и викаха майка ми в дирекцията, защото съм вдигал полите на съученичките си, а някои хора ги е срам дори да заговорят момиче. С питане що народ изпонае*а*а и що народ роди послееее....
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Абе, младежо. Според мен момичето направо е хлътнало по теб. Направо изгаря от страст да бъде с теб. А ти действаш много бавно и мудно. "Желязото се кове докато е горещо". Пиши й. Обаче не толкова сухо и лаконично както си го направил "Харесвам те" Дай го малко по-ласкателно и романтично: Много си готина. Толкова си хубава. Страшно мнго те харесвам. Влюбен съм в теб. Искаш ли да станем гаджета? И разни подобни лафове. Сигурен съм, че тогава тя направо ще се хвърли на врата ти.Може дори да поиска да се ожените, още сега.
![]()