Цитирай Първоначално написано от BlacklaslalNigga Виж мнението
Семейното огнище е първото възпитание на едно дете.
Каквото получи от там, го приема за истина, без замисъл. Онези, които твърдят, че е нормално и дават такъв личен пример. Е, не е нормално, но видейки такъв пример в семейства си, това, за вас е нормално. За други не е нормално. Аз не съм от другите.
Фактически не е нормално да се стига до изневяра и т.н. Обаче хората в градовете всеки ден биват изкушавани, все пак изборът за партньор в града е в пъти по голям отколкото, на пример, в селото. Съответно изкушението е по голямо. Особено за податливи те.
Затова, се наблюдава много по успешен, щастлив и здрав брак в райони с по малко потенциални партньори. Като изключвам от това число, онези партньори, които въобще не може да ги изкуши мисълта, за изневяра.
Не е нормално, за мен, драги потребители. Това нанася щета на децата, залъгвайки ги, че и те като пораснат, няма да има проблем да изневерят на половинката си. Но всеки си има глава на раменете да прецени това, за себе си.

Към Автора:
Поради възраста си авторе, ти няма да бъдеш допуснат в обсъждането на тези въпроси. Които е редно и трябва да бъдат разгледани, обсъдени и разрешени от възрастните. Т. е. твоите родители. Спокойно, няма да те забравят теб и брат ти. Ти последен разбираш затова и това не е случайно.
През 15-ти век не е било нормално да видиш скици на летателен апарат, но днес милиони хора по цял свят летят всеки ден със самолет. От морална и патриархална гледна точка може една изневяра да не е нормално нещо, но спрямо времето и условията в които живеем, това нещо напълно редовно. Няма да обяснявам защо е така и кои са нещата, които допринасят това да се случва. Всеки може сам да разтълкува причините.